Cheeky Girls lupta pentru victorie la "Dansez pentru tine"


Dupa negocieri care au durat mai multe saptamani, producatorii emisiunii "Dansez pentru tine" au reusit sa le convinga pe Gabriela si Monica sa concureze una impotriva celeilate. Gemenele au reusit si un record de salariu, incasand mai mult ca orice alt concurent pecedent al emisiunii. Initial, Gabriela a primit o oferta tentanta de a participa la emisiunea concurs, dar Pro TV a hotarat sa investeasca dublu, 40.000 euro, pentru ca ambele gemene sa danseze in direct in scopuri caritabile.
Onorariul gemenelor Cheeky este cel mai mare din istoria emisiunii, pana acum cea mai mare suma data unui concurent fiind de 12.000 euro. Ceilalti concurenti alesi pentru noul sezon al emisiunii sunt Alin Oprea (Talisman), Claudia (Cream), Catalin Josan, Kitty Cepraga, Piticu' (Simplu) si Mihai (Hi-Q). Castigatorii editiilor anterioare ale emisiunii au fost: Andra, Victor Slav, Cosmin Stan, Alex Velea, Andreea Balan si Giulia.

Trucuri pentru sprancene frumoase


Forma sprancenelor poate schimba total fizionomia unei femei. Sprancenele care au fost pensate corect si potrivit fetei pot lumina orice chip. Sigur ca nu este usor sa obtii forma perfecta, mai ales daca nu ai experienta in domeniu, insa exista cosmeticiene care sa te initieze in taina pensatului. Dupa ce ai trecut de acest nivel, le poti intretine forma, singura cu ustensilele tale.

Asadar, inainte de toate, este indicat sa iti faci o programare la cosmetica (daca iti este teama sa te lasi pe mana unei persoane necunoscute, roaga-le pe prietenele tale sa iti faca niste recomandari). Cosmeticiana va stii cu exactitate sa dea sprancenelor tale forma care sa te avantajeze.


Dupa ce ai trecut prin mainile unei profesioniste carete-a pensat corect, nu mai trebuie decat sa iti achizitionezi o penseta si sa te ocupi personal de ingrijirea formei acestora.

"Trebuie sa aveti in vedere ca, in timp, sprancenele nu mai cresc la fel si daca le subtiati prea tare exista riscul sa ramaneti cu aceasta forma toata viata", mentioneaza Dana Sota in cartea sa "Frumusetea se invata".

Pasi ce trebuie urmati inainte de pensat

Daca ai pielea foarte sensibila la durere, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a scapa de acest aspect neplacut:

  • In primul rand este indicat sa te pensezi imediat dupa baie/dus. Atunci pielea este curata si moale, porii sunt deschisi, iar smulgerea firelor va fi mai putin neplacuta.
  • Curata bine pielea din jurul ochilor cu un demachiant si apoi cu o lotiune tonica pentru a degresa zona.
  • Maseaza pielea din zona sprancenelor cu un cub de gheata pentru a amorti locul cu pricina.
  • Freaca pielea cu un prosop pentru a ajuta firele scurte sa iasa la suprafata si smulgele pe acestea in directia in care cresc.
  • Daca tunderea sprancenelor este necesara, ai grija sa nu le tai prea mult. Daca le strici forma, trebuie sa ai rabdare sa creasca si sa vizitezi din nou salonul de cosmetica.
Atentie: Dupa ce ai terminat operatiunea de pensare, spala zona cu apa calduta si maseaz-o cu o crema de galbenele. Aceasta are rolul de a calma si cicatriza zona.

Dana Sota mai ofera in cartea sa si alte sfaturi cu privire la pensatul sprancenelor:

Daca vrei sa le schimbi forma, lasa-le sa creasca; maseaza–le in fiecare seara timp de doua saptamani cu ulei de ricin si nu te atinge de ele pana nu cresc complet;

Investeste intr-o trusa buna de sprancene;

Tunde firele rebele sau prea lungi dupa ce le piepteni;

Umple golurile dintre fire cu un fard special sau cu unul de pleoape din aceeasi gama de culori ca si parul, dar cu o nuanta mai inchisa;

Evita conturul negru pentru sprancene pentru ca imbatraneste si aspreste chipul.

Vopsirea genelor si a sprancenelor

Daca nuanta genelor si a sprancenelor tale te nemultumeste poti apela la serviciile cosmeticienei. Aceasta te va consilia in alegerea nuantei potrivite. Retine ca daca esti blonda, nu este indicat sa iti vopsesti sprancenele cu negru deoarece contrastul va fi enorm si total inestetic. Culoarea lor trebuie sa fie cu trei tonuri mai inchisa decat culoarea naturala a parului. De asemenea, daca esti roscata opteaza pentru un castaniu deschis, iar pentru brunete maronul inchis (brun) este alegerea cea mai buna

Punctul lui de vedere :: Cum depistam o partenera bisexuala


Spre surpriza multora dintre dumneavoastra este bine de stiut ca nu multor barbati le face placere sa isi imparta partenera cu o alta femeie sau sa afle ca iubita lor prefera si sexul cu o alta reprezentanta a sexului frumos. Desi se crede de obicei ca barbatii incurajeaza astfel de manifestari intrucat le surade perspectiva menajului in trei in realitate o asemenea alternativa este de neimaginat fiind la fel de rea ca si in cazul in care esti tradat de catre partenera ta cu un alt barbat.

De aceea sa nu va mire faptul ca uneori sotul sau partenerul dumneavoastra pune intrebari ciudate sau pare mai mult decat de obicei interesat de relatia pe care o aveti cu o amica de suflet alaturi de care petreceti ceva mai mult timp decat ar fi normal.

Gelozia unui barbat se poate manifesta in moduri diferite, dar suferinta sa va fi la fel de mare atunci cand se va simti inselat cu o femeie ca si atunci cand va sti ca este inselat cu un alt barbat. In esenta este vorba despre legamintele de fidelitate care se asteapta sa acompanieze orice relatie romantica, iar tradarea in acest caz nu poate fi decat un semn ca aceste legaminte nu sunt respectate asa cum s-a promis initial.

Exista cam doua tipuri de partenere care cocheteaza cu ideea unei legaturi intime cu o alta femeie. Una este femeia bisexuala prin excelenta, care intretine astfel de relatii duble mai toata viata ei, iar cea de-a doua este femeia curioasa, care plictisita de monotonia vietii de cuplu ar vrea sa experimenteze si alte cai de satisfacere a nevoilor ei sexuale si afective.

In primul caz relatia cu un barbat va fi in general una de salvare a aparentelor deoarece majoritatea persoanelor bisexuale prefera sa ascunda preferintele lor sexuale, dar in egala masura sunt si pline de confuzie cu privire la adevarata lor orientare sexuala. In cel de-al doilea caz nu va fi vorba decat despre un semnal de alarma ca trebuie facute niste schimbari in bine prin diversificarea vietii sexuale si a celei sociale si prin discutii deschise care sa aduca ceva lumina in privinta viitorului cuplului.

Semnele care insotesc orientarea bisexuala la o femeie sau doar curiozitatea in aceasta directie sunt destul de usor de identificat si pornesc mai toate de la o contradictie initiala, respectiv de la adevarul ca foarte rar o femeie va aprecia cu adevarat si sincer o alta femeie, de obicei reprezentantele sexului opus preferand sa evite comparatiile directe pentru a nu arata public ca s-ar simti amenintate de frumusetea altei femei. Insa o femeie de orientare bisexuala va proceda mai mereu pe dos, alegand sa admire in mod deschis calitatile altei femei si nesimtindu-se de loc complexata de catre frumusetea sau inteligenta acesteia.

Femeii bisexuale ii place sa analizeze pe indelete o alta femeie, nu se sfieste sa aduca complimente atunci cand este cazul si raspunde cu usurinta oricaror solicitari care vin din partea obiectului admiratiei lor. In relatia cu partenerul lor stabil mai devreme sau mai tarziu o femeie bisexuala va aduce cu siguranta vorba despre posibilitatea unui menaj in trei sau va dori sa afle daca legatura ei cu o alta femeie ar putea provoca suferinta celui alaturi de care au hotarat sa isi petreaca mai mult timp. In cazul in care exista in trecutul ei experiente similare, nici o grija, va face tot posibilul sa le relateze tocmai pentru a descoperi ce reactie are barbatul la auzul acestor povesti inedite.

Bineinteles preferinta pentru vizionarea productiilor porno de tip lesbian sau dorinta de a urmari o alta femeie masturbandu-se in fata unui webcam sunt neindoios semne evidente ca femeia in cauza fie este deja bisexuala fie se gandeste serios la o astfel de experienta. Mai mult, atunci cand ii place sa organizeze sau sa participe la petreceri doar "pentru fete" si se dovedeste si deosebit de afectuoasa cu una sau mai multe dintre ele iarasi este un indiciu aproape clar ca femeia respectiva a trecut cu succes bariera heterosexualitatii.

Daca semnele sunt evidente atunci cam acum e si momentul potrivit de a provoca o discutie sincera pentru ca in general nici o femeie de orientare bisexuala nu se va jena sa isi recunoasca preferintele in fata unui partener fata de care simt totusi o afectiune reala. Astfel vor reusi sa depaseasca sentimentul de vina care poate insoti asemenea manifestari si poate chiar vor avea sansa de a fi nu doar iertate, dar si incurajate usor de catre un partener cu vederi ceva mai deschise. Sa fii o persoana bisexuala nu e deloc o binecuvantare asa cum ar parea la prima vedere ci este totusi o povara cu care trebuie sa te descurci de-a lungul intregii tale vieti si doar un partener capabil sa te sprijine si sa te indrume sincer pe cel mai bun drum va reusi sa faca fata unei astfel de provocari deloc rare in zilele noastre.

Tulburari ale ciclului menstrual


Ceea ce ne defineste cel mai bine pe noi femeile ca „specie” este ciclul menstrual. Trebuie sa recunoastem ca ne marcheaza existenta si ca, de oricât de multi ani am fi „fericitele” purtatoare ale acestei „minuni” naturale, tot nu ne putem obisnui cu ea. În fiecare luna ne transformam, fie si pentru trei zile, în „monstri” care îi sperie pe barbati si îi fac sa se declare neputinciosi în fata atotputernicului sindrom premenstrual.

Suntem irascibile, suntem plângacioase, avem dureri, indispozitii, suntem neplacute si de evitat. Asa spun ei, dar de fapt suntem niste victime si numai noi stim prin ce trecem în fiecare luna. Cu toate acestea, trebuie sa ne bucuram de menstruatia noastra, oricât de neplacuta ar fi, atât timp cât se încadreaza în parametri normali (vine la timp, e suportabila, nu tine la infinit si nu ne goleste de sânge) pentru ca tulburarile ciclului menstrual sau absenta sa marcheaza de cele mai multe ori o boala mult mai apasatoare decât trei zile de indispozitie pe luna.

Voi trece în revista principalele tulburari ale ciclului menstrual, urmând sa le dezvolt pe cele mai importante în articole separate. Exista doua categorii de tulburari: prin deficit si prin exces.

Tulburarile ciclului menstrual prin deficit sunt:
- oligomenoreea sau spaniomenoreea (scaderea frecventei sângerarii sau întârzierea sa);
- amenoreea (absenta sângerarii);
- hipomenoreea (scaderea fluxului menstrual).

Tulburarile ciclului menstrual prin exces sunt:
- polimenoreea (cresterea frecventei menstruatiei la intervale mai mici de 21 de zile);
- hipermenoreea (cresterea fluxului menstrual);
- menoragia (durata sângerarii mai mare de 8 zile);
- hemoragia uterina disfunctionala (apare când lipseste ovulatia);
- metroragiile (hemoragii cu cauze locale uterine în afara menstruatiei);

În afara de aceste tulburari, ciclul menstrual mai provoaca si sindroame:
- sindromul premenstrual;
- sindromul intermenstrual;
- dismenoreea.

Exercitii pentru coapse


Coapsele sunt, dupa parerea mea, cele mai expuse zone atât la aparitia celulitei, vergeturilor si la orice urmare neplacuta datorata fluctuatiilor de greutate. Si, daca le scapi de sub control, s-ar putea sa nu mai poti purta niciodata pantaloni scurti, sau rochii mulate sau costum de baie. Suna tragic, asa ca trebuie sa ai grija de frumusetea, supletea si fermitatea coapselor tale.

Pentru a te sustine în demersurile tale îti prezint câteva exercitii special concepute pentru exersarea musculaturii de la nivelul coapselor:
- asaza-te pe podea, cu spatele drept, cu mâinile lateral sprijinite pe sol, cu genunchii îndoiti; pune o minge între genunchi si strânge-o încordându-ti muschii si apoi relaxându-te; repeta de câteva ori;
- întinsa pe spate, cu mâinile pe lânga corp; ridica picioarele la 45 de grade fata de podea; departeaza si apropie picioarele unul de altul alternativ;
- în genunchi, cu spatele drept si bratele în fata; lasa-te în jos, ca si cum te-ai aseza pe gambe si ridica-te în pozitia initiala; repeta de câteva ori;
- întinsa pe podea, pe o parte, cu capul sprijinit în palma, ridica piciorul de deasupra cât poti de mult apoi revino la pozitia initiala; schimba si pentru celalalt picior;
- în picioare, cu mâinile pe solduri, ridica un picior spre piept cu genunchiul îndoit, apoi îndreapta piciorul în fata; executa alternativ cu ambele picioare;
- binecunoscutele genuflexiuni, cu mâinile pe solduri si mentinând spatele drept.

Nu sunt exercitii complicate, se pot efectua în intimitatea casei tale, nu necesita aparatura speciala, totul depinde de tine si de ambitia ta de a te mentine în forma

Punctul lui de vedere :: De ce ne resping femeile


Motivele pentru care putem fi respinsi de catre o femeie sunt probabil de ordinul miilor si nu intotdeauna va fi din vina noastra insa daca vrei sa sintetizezi cateva aspecte generale ale acestei probleme se pot enumera totusi cu mare usurinta vreo 10 puncte care sa includa pe cat posibil cam toate reprosurile fundamentale pe care o femeie ar putea sa le aduca unui barbat.

1. Esti slab la capitolul finante
Vorbind despre femei si nu despre adolescente putem afirma ca banii sunt in prezent factorul principal de care tin seama doamnele atunci cand decid sa se isi aleaga un partener sau cand raspund pozitiv unei invitatii la intalnire. Daca nu stai bine la acest capitol atunci sansele sunt fie sa fii refuzat politicos fie sa fii supus unui tratament penibil prin care sa se stoarca de la tine cam tot capitalul lichid pe care il ai si apoi sa fii aruncat fara mila la groapa saracilor.

2. Femeia este o scorpie
Mai ales in societatea noastra moderna putine femei sunt dispuse sa faca si cel mai mic sacrificiu pentru un barbat pe care abia daca il cunosc si nici prin cap nu le mai trece ca ar putea astfel sa ii raneasca sentimentele sau ca o atitudine mai putin transanta ar fi de preferat duritatii cu care s-au obisnuit sa trateze pe toata lumea. Multe femei ale zilelor noastre, mai ales cele din categoria divortatilor sau a persoanelor ranite in dragoste, ajung sa abuzeze de influenta lor in plan sexual incercand astfel sa compenseze cumva jignirile trecute, dar nefacand altceva decat sa inmulteasca acest clan al dezmagitilor cu inca un nou membru.

3. Femeia e deja promisa
Uneori se intampla sa dai nas in nas cu ceea ce ar putea fi dragostea vietii tale insa nu dupa multa vreme afli fie ca e casatorita fie ca e implicata intr-un alt fel de relatie de durata. Unele femei simt acest interes brusc al unui barbat si de obicei il refuza din start, dar altele vor incerca sa profite de afectiunea acestuia cu brutalitate si fara nici o problema de constiinta. Din pacate, oricat de greu ar fi de crezut, mentalitatea barbatilor a reusit sa se imprime atat de mult in lumea femeii incat multe dintre acestea au devenit la fel de crude si lipsite de scrupule precum cei mai rai dintre barbati si e deja prea tarziu pentru a se mai face ceva in aceasta privinta.

4. Femeia se joaca cu tine
Dintotdeauna au existat femei care au practicat flirtul mai mult decat alte reprezentante ale sexului lor deoarece astfel simt ele ca isi pot dovedi mereu ca sunt inca frumoase si dorite. Aceasta categorie de femei nu are nici un interes in inceperea unei alte relatii intrucat cele mai multe dintre ele sunt deja implicate intr-o relatie serioasa, dar te vor incuraja sa le faci curte doar pentru ca acest lucru le face o foarte mare placere mai ales daca esti un barbat prezentabil si interesant. Din pacate si ele te vor respinge cu cea mai mare cruzime imediat ce vei indrazni sa le faci propuneri care nu corespund planurilor lor de evidentiere publica a propriei frumuseti.

5. Femeia e disperata
Destul de multe femei au avut relatii nereusite cu barbati nu tocmai draguti si acest lucru le determina pe unele dintre ele sa considere ca din aceasta cauza nu mai pot avea noroc in viata in nici o directie. Astfel ele ajung sa blameze barbatii fara discernamant pentru toate relele care exista pe lumea aceasta. Femeile din aceasta categorie vor respinge un barbat doar pentru simplul motiv ca acesta apartine speciei in cauza si nu din alte motive cum ar fi lipsa de atractivitate sau problemele de limbaj si asa mai departe.

6. Barbatul este prea vulgar
Exista tipuri de barbati care s-au obisnuit sa practice un comportament vulgar si aluziv in prezenta femeilor crezand ca asta ii face mai placuti, dar obtinand de fapt efectul contrar. In general acesti barbati sunt persoane care in adolescenta nu s-au remarcat prin nimic deosebit, incercand sa depaseasca cat mai repede aceasta perioada si asteptand cu nerabdare varsta maturitatii. Ei sunt de obicei timizii care cauta sa ascunda acest defect sub masca agresivitatii si a vulgaritatii. Cele mai multe femei ii vor respinge din start daca imprejurarile vor permite acest lucru.

7. Este o problema de sincronizare
Uneori, desi exista sanse mari in privinta reusitei relatiei, femeia te poate respinge doar pentru ca o prinzi intr-un moment mai prost cand fie sufera o pierdere mai mare fie nu se simte suficient de sexi si de aceea nu vrea sa vezi intr-o postura mai putin favorabila. Daca ai rabdare si nu iti inchipui cine stie ce altceva se prea poate ca in viitorul apropiat sa ai mai mult noroc imediat ce femeia in cauza depaseste aceste momente mai putin fericite.

8. Femeia abia a scapat dintr-o relatie nereusita
Uneori, atunci cand propui unei femei sa mergeti la o intalnire romantica, aceasta te refuza afirmand ca nu se simte in stare de asa ceva, iar concluzia poate fi ca ea are nevoie de un timp oarecare pentru a-si reveni in urma unei relatii trecute care a lasat urme greu de sters in fiinta ei. In aceste situatii se recomanda rabdare si adoptarea statutului de prieten sau confident pentru ca in timp este posibil ca femeia sa se dovedeasca recunoscatoare pentru sprijinul oferit si sa ia serios in considerare o relatie cu tine mai ales dupa ce a ajuns sa te cunoasca mai bine si a decis ca esti un prieten de incredere.

9. Frumusetea ei te blocheaza mereu
Anumiti barbati au mai putina incredere in ei insisi si, in prezenta unei femei frumoase, incep sa se balbaie, au un comportament cu totul imprevizibil, iar aceasta poate conduce usor la refuzul femeii de a-si mai petrece timpul cu tine. De obicei asemenea barbati sunt mentinuti la stadiul de prieten apropiat si posibilitatea unei relatii serioase nu va fi luata in considerare pana ce barbatul nu reuseste sa se abtina de la crizele de emotitivitate si sa poata sa isi arate adevarata personalitate intr-un mod relaxat si sincer.

10. Femeie nu te place pur si simplu
Aceasta este motivatia cea mai potrivita pe care o poate invoca o femeie atunci cand respinge un barbat. Fie din motive profunde, de natura chimica si emotionala, fie din motive de suprafata precum aspectul de moment o femeie te poate respinge din start pentru ca nu gaseste nimic atragator la tine care sa o faca sa ia in considerare posibilitatea unei legaturi mai stranse. Nici macar ca prieten nu vei avea mari sanse de reusita deci in asemenea situatii, pentru ca e ceva normal sa fii respins din motive de compatibilitate, se recomanda sa te retragi politicos si fara false complexe intrucat femeia a fost suficient de sincera incat sa spuna adevarul si nu sa te poarte cu zaharelul.