Sfaturi gastronomice pentru o sanatate de fier


daca ai probleme cu somnul atunci serveste inainte de culcare un ceai de tei caldut, amestecatcu o lingura de miere, acesta va actiona ca un calmant natural, inlatura insomniile, imbunatateste memoria si fortifica sistemul imunitar.- hipertensiunea arteriala nu este un lucru simplu pe care il putem ignora, apare in urma cresterii in greutate, a stresului sau din cauze ereditare. Datorita ei exista pericolul de formare a cheagurilor ce pot bloca circulatia normala a sangelui catre organelor vitale; putem combate aceasta problema prin consumul ridicat de usturoi, ulei de peste si de masline, acestea echilibreaza tensiunea arteriala, regleaza circulatia sangelui si mentin ritmul inimii echilibrat.
- borcanelul cu hrean rosu sau alb nu trebuie ignorat daca il ai pe rafturile din frigider, daca nu iti place la gust si eviti cu desavarsire sa il consumi, foloseste-l cu alt scop, hreanul actioneaza de minune pentru durerile de spate, de aceasta este recomandat sa pui hreanul pe zona dureroasa si sa o lasi in acel loc pentru cel putin 40 de minute.- fie ca te simti balonata sau ai parte de o indigestie neplacuta sau pur si simplu aisenzatia ca corpul iti este plin de toxine ce iti strica buna dispozitie apelati la sucul de morcovi, sfecla sau spanac. Unele dintre aceste sucuri nu au un gust bun, dar efectul ce il au asupra sanatatii tale merita acest mic traumatism al papilelor gustative. Acestea se iau pe stomacul gol dimineata pentru a actiona mai rapid asupra eliminarii toxinelor din corp. Daca nu suporti gustul catusi de putin atunci adauga doua linguri de miere.- ceapa, ghimbirul sau praful de boia au calitatea de a determina o mai buna fluidizare a sangelui. Astfel este cat mai bine sa introduci aceste condimente in mancarurile tale pentru ca o proasta circulatie a sangelui poate duce la dureri ale picioarelor si mainilor.

Punctul lui de vedere :: Cum poti scadea in ochii unei femei?


Femeile se simt in elementul lor de fiecare data cand li se ofera posibilitatea iesirii la o intalnire romantica si vor renunta la multe standarde inalte doar pentru a reusi sa isi petreaca timpul placut si, de ce nu, sa te cunoasca mai bine. De obicei ele nu vor face prea mult caz daca nu arati cuceritor si nu iti vor judeca prea aspru minusurile in plan fizic. Atat timp cat reusesti sa le oferi distractie de calitate femeile te vor accepta cu placere si nu se vor feri nici de urmatoarele intalniri daca le vei propune acest lucru.
Secretul deci nu sta in faptul ca trebuie sa arati foarte bine sau sa indeplinesti un anumit tip de ideal masculin ci in dorinta ta reala de a dori sa te simti bine alaturi de partenera ta fara ifose sau idei preconcepute. Exista din pacate si lucruri la care aproape orice femeie va reactiona negativ dandu-ti imediat papucii sau alegand sa te trateze cu raceala de fiecare data cand vei da semnale ca o preferi mai mult decat pe alte reprezentante ale sexului opus. Atunci cand unei femei i se propune o intalnire ea te va analiza foarte rapid si aproape fara sa iti dai seama cautand la tine acele semne care sa o faca sa refuze din start implicarea intr-o relatie.
Unii barbati, de exemplu, nu pot accepta sa fie refuzati indiferent de oferta pe care o fac si acestia vor avea mereu de pierdut in ciuda opiniilor contrare ca trebuie sa fii indraznet si insistent atunci cand inviti o fata la intalnire. Sa nu accepti sa ti se spuna NU, indiferent daca e vorba de un cadou sau o cerere in casatorie este un semn ca iti place sa domini pe ceilalti si ca nu prea tii cont si de parerile lor. Astfel de persoane tind sa devina in scurta vreme niste cosmaruri pe doua picioare si e mai bine sa ii tii la distanta decat sa te implici intr-o relatie cu ei uitand de orice regula insusita de-a lungul timpului.
Criticile repetate la adresa cunostintelor comune sau a persoanelor publice sunt si acestea un semnal de alarma, iar femeile nu le vor tolera prea multa vreme intrucat, desi pare putin contradictoriu, nici lor nu le place barfa fara rost la fel de mult ca si in cazul barbatilor. Este in mod clar o dovada de lipsa de tact si diplomatie care arata ca nu te-ai maturizat suficient si ca preferi sa critici pe altii mai inainte de a te analiza pe tine insuti pentru a vedea daca nu cumva prezinti lipsuri similare celor pe care le condamni.
Foarte pretioase pentru orice femeie sunt momentele de sarbatoare cand iti doresti sa fii parte dintr-un grup mai mare cu care sa imparti niste clipe speciale precum trecerea in noul an sau ziua Sf. Valentin. Barbatii care se feresc de astfel de momente speciale si prefera mai degraba sa ramana acasa, in doi, sunt tratati drept ursuzi si plictisitori si scad mult in ochii partenerei daca nu renunta la aceasta alegere. La fel va fi si in cazul intalnirilor de familie sau a celor aniversare cand trebuie sa te prezinti cu brio in compania prietenilor.
Lipsa de ambitie sau respect fata de propria persoana sunt motive suficient de puternice incat sa scoata o femeie din sarite si sa isi doreasca sa te paraseasca mai ales atunci cand le manifestezi si in public in prezenta unor persoane pe care ea doreste sa le impresioneze cu realizarile tale. Barbatii care au o meserie oarecare, dar care stiu sa arate ca sunt foarte interesati in ceea ce fac si dau dovada si de ambitie in obtinerea unei posibile promovari sunt foarte bine cotati in ochii femeilor si ele nu vor avea nimic de reprosat in asemenea situatie.
Lipsa de consideratie fata de necesitatile unei femei si trecerea ei in plan secund de fiecare data cand alti factori intervin in ecuatie este un semn clar ca lipsa de fidelitate va marca desinul relatiei romantice si daca mai apar si manifestari de lipsa de cavalerism atunci femeia va cauta fie sa te aduca la ganduri mai bune fie, daca aceasta nu e posibil, sa te paraseasca in cel mai scurt timp posibil. Afectiunea fata de celalalt punctata de dovezi zilnice de apreciere este vitala pentru orice femeie si cand acest lucru nu pare usor de obtinut ea va hotari sa te indeparteze dorindu-si cu totul altceva decat alegi tu sa ii oferi.

Fantome: Real sau iluzie?


Daca nu ai trecut prin asa ceva esti sceptic, daca ai trecut insa printr-o asa-zisa «intalnire» dintr-o data ceea ce credeai a fi imposibil este posibil. Fantomele sunt spiritele persoanelor ce au murit, dar al caror suflet negasindu-si linistea nu a reusit sa treaca in lumea de dincolo si bantuie lucrurile in care acesta a trait deoarece nu realizeaza ca nu mai este viu si nu intelege de ce alte persoane ii invadeaza spatiul.Din pacate mai toate spiritele ce bantuie au avut fie parte de o moarte tragica fie inainte de a muri au trecut printr-o situatie atat de dureroasa sufleteste incat nu au mai putut pleca spre lumina deoarece nu aveau inima impacata. Si da, sunt si spirite rele ce doresc doar sa faca rau in continuare asa cum au facut-o si atunci cand erau vii.
Insa fie ca e vorba de un spirit bun sau un spirit rau toate au un singur lucru in comun si anume faptul ca nu au gasit linistea sufleteasca pentru a putea pasi spre celalalt taram. Crezi sau nu in asta, depinde doar de tine. Insa daca crezi ca exista viata dupa moarte si ca sufletul tau nu moare o data cu trupul atunci logic este sa existe si fantome.
Daca intri in contact sau treci printr-o astfel de experienta se poate dovedi pana la urma chiar o experienta placuta daca e vorba de un spirit bun. De exemplu, intr-un conac vechi din Anglia a trait un baiat de 12 ani care din pacate s-a inecat intr-un lac din apropiere. Spiritul sau bantuie si acum acea zona. Intr-o zi noul proprietar al conacului a simtit o prezenta si tot felul de lucruri ciudate se intamplau, ori se misca un scaun brusc, ori isi gasea toate sculele de tamplarie imprastiate etc.
Pana intr-o zi cand proprietarul a vazut baiatul stand langa lac si a aflat povestea acestuia. I-a dat chiar si un nume si intr-o zi i-a cerut sa ii aduca si niste bani. La doar cateva secunde dupa aceea au cazut din tavan cateva monede. Cand i-a spus sotiei aceasta ea a raspuns mirata ca doar cu cateva clipe inainte ii disparusera niste monede de pe masa din bucatarie. Baietelul se juca.Insa nimeni nu doreste sa dea peste un spirit rau, acestea nu iti vor binele si nu se vor lasa pana nu ne vor rani sau alunga din locul in care ne aflam. De cele mai multe ori e mai bine sa fugi tu decat sa incerci sa le alungi.

Cum folosim Device Manager-ul in Windows?


Din pacate foarte putini utilizatori ai unui calculator personal care are Windows-ul instalat ca sistem de operare preferat sunt familiarizati cu unul dintre programele cheie integrat de inginerii companiei Microsoft special pentru a usura accesul oricui la identificarea problemelor de hardware care mai pot aparea pe durata functionarii. Acest program util si destul de usor de folosit se numeste Device Manager si are adresabilitati multiple de la simpla instalare a unui driver de sistem care sa permita buna functionare a unei componente de hardware pana la ceva mai complicata sarcina de a realoca niste resurse existente, dar nefolosite intr-o noua configuratie menita sa imbunatateasca performanta generala.
Device Manager este un program care poate fi accesat destul de usor fie prin folosirea comenzilor START - RUN si tastarea codului "devmgmt.msc" urmata de apasarea tastei ENTER sau OK, fie prin selectarea icoanei My Computer cu click-dreapta si alegerea din meniu a comenzii MANAGE urmata de selectarea programului propriu-zis, Device Manager, sau, mai complicat, prin deschiderea Panoului de Control (Control Panel) si activarea icoanei SYSTEM urmata de selectarea tabului Hardware sub care veti gasi si butonul de activare a programului Device Manager. Odata deschisa fereastra de lucru veti vedea listate sub numele ales pentru calculatorul dumneavoastra majoritatea componentelor sale care sunt deja pregatite pentru functionare, dar pot fi identificate si alte componente marcate printr-un semn de intrebare negru pe fond galben, care necesita driverele manufacturierului sau exista probleme cu cele instalate anterior.
Un X de culoare rosie va indica faptul ca acea componenta a fost dezabilitata si de multe ori aceasta operatiune va elibera anumite resurse care pot fi apoi alocate pentru alte operatii care sa fluidizeze performanta generala a calculatorului. Spre exemplu pot fi dezabilitate fara probleme porturile pentru imprimanta, joystick sau dispozitivele USB atunci cand acestea nu sunt folosite deloc, dar de asemenea se poate face aceasta operatiune atunci cand exista cate doua componente care servesc aceleiasi destinatii insa doar una dintre ele este folosita. Astfel, atunci cand sunt instalate doua placi de retea ori doua placi video si asa mai departe acea componenta care nu se foloseste niciodata poate cu usurinta sa fie dezabilitata prin comanda DISABLE eliberand astfel resurse pretioase si ajutand calculatorul sa creasca in performanta daca acest lucru este de dorit.
Uneori se poate observa in Device Manager un I albastru pe fond alb care indica nu faptul ca ar exista probleme cu componenta respectiva ci doar ca functia "Automatic Settings" este inactiva si acest lucru se intampla atunci cand se aloca in mod manual niste resurse pentru o componenta in cauza. Nu e deloc recomandat sa ne jucam cu aceste setari automate deoarece numai specialistii in calculatoare stiu despre ce e vorba si cand sa le modifice manual din diferite motive. De altfel acest lucru se intampla suficient de rar pentru a fi nevoie sa stim exact despre ce e vorba, dar atnci cand observati acest lucru si aveti o problema in functionarea dispozitivului respectiv nu trebuie decat sa reveniti la setarile automate si eventual sa dati un restart calculatorului pentru a aduce totul la setarile optime.
Fiecare componenta hardware are o fereastra de proprietati care poate fi evidentiata usor daca o activam prin dublu click. Aici se pot apoi observa taburile care detaliaza informatia despre componenta respectiva de la lucruri generale pana la alocarea resurselor pentru aceasta componenta. In cazul in care ea nu este functionala din lipsa de driver sau chiar si atunci cand considerati ca ati instalat corect driverul, dar continua sa faca probleme veti vedea ca se ofera un cod care poate fi apoi inteles prin recurgerea la butonul "Troubleshooting" unde se acorda asistenta interactiva menita sa va ajute sa rezolvati problema de functionare. Printre taburile pe care le putem gasi in fereastra de proprietati a unei componente hardware exista si mult cautatul tab numit DRIVER, locul unde cei mai multi dintre noi dorim sa ajungem atunci cand avem o problema in exploatarea calculatorului.
In prezent exista o atat de mare varietate de manufacturieri si piata electronicelor este atat de haotica incat de multe ori ajungem in situatia de a trebui sa instalam de unii singuri driverele de sistem deoarece simpla instalare a Windows-ului nu a reusit sa le identifice pe toate cele necesare bunei functionari a calculatorului. Cei mai prevazatori dintre utilizatori vor avea la indemana CD-urile cu drivere oferite odata cu achizitionarea calculatorului, dar foarte multi utilizatori fie le ratacesc fie chiar le arunca pur si simplu dupa cateva luni deoarece nu isi dau seama de importanta lor. Din aceasta cauza o sarcina relativ simpla se va transforma intr-un adevarat chin de fiecare data cand va fi vorba de reinstalarea sistemului de operare. Este nevoie astfel de alte CD-uri cu drivere si unele nu sunt chiar atat de usor de gasit sau intru totul compatibile cu dispozitivele respective de aceea este recomandat intotdeauna sa nu se piarda aceste CD-uri originale ba chiar e bine sa fie si copiate pentru a preveni problemele care pot aparea prin pierderea lor.
Instalarea unui driver de sistem nu e deci o sarcina dificila putand fi realizata de orice utilizator cu conditia identificarii corecte a dispozitivului si a insusirii unor cunostinte minimale precum accesarea programului Device Manager si gasirea in fereastra de proprietati a tabului alocat operatiunilor de instalare/dezinstalare drivere. De obicei aici vor exista listate patru functii respectiv Driver Details, unde se ofera detalii despre fisierele driverului, Update Driver, necesar atunci cand manufacturierul ofera drivere updatate cum ar fi cele folosite pentru Windows Vista, Roll Back Driver, atunci cand instalarea unui driver nou cauzeaza probleme si se doreste revenirea la driverul folosit anterior si, in sfarsit, Unistall Driver, atunci cand dorim sa dezinstalam driverele complet fie pentru a indeparta dispozitivul respectiv din calculatorul nostru fie pentru ca am instalat gresit un driver. Functia Install Driver va putea fi accesata atunci cand Windows-ul nu a reusit sa identifice nici un driver potrivit si se va cere CD-ul cu drivere oferit la achizitionarea calculatorului.
Instalarea unui driver nu se face obligatoriu prin intermediul programului Device Manager, existand posibilitatea instalarii direct prin accesarea lor de pe CD-ROM si respectarea indicatiilor manufacturierului. Dar chiar si in acest caz este bine ca mai intai sa verificam in Device Manager daca intr-adevar nu exista un driver oarecare instalat de Windows si abia apoi sa trecem la procesul de instalare de pe CD. Anual fiecare firma serioasa de componente hardware va oferi drivere sau alte utilitati updatate pentru produsele lor care pot fi descarcate de pe website-ul oficial. In asemenea situatii este bine sa verificati mai intai ce versiune au driverele dumneavostra si abia apoi sa incercati sa le updatati de pe website-ul manufacturierului. O updatare corecta a driverelor va aduce mai intotdeauna un plus de performanta deci nu va feriti sa apelati la serviciile de asistenta gratuita ale producatorilor, dar nici nu va grabiti sa o faceti daca nu este cazul.

Mel B a atins penisul unui dansator

Mel B, fosta membra a grupului Spice Girls, si-a socat fanii, aparand saptamana trecuta aproape goala, in cadrul spectacolului “Peep Show”, sustinut la la hotelul Planet Hollywood, Las Vegas. Intr-unul din numere, cantareata apare imbracata intr-un sutien transparent, in vreme o pereche minuscula de bikini ii acopera zona pubiana.

Inconjurata de balerine sexy si de dansatori cu pantaloni de piele mulati, Mel B a incantat publicul cu dansul sau lasciv si cu formele demne de invidiat. Artista nu a ezitat sa simuleze actul sexual pe scena, ba chiar a atins penisul unui dintre dansatorii sai. http://video.acasa.ro/view_video/4b3324691055fc4ad876

Cum scapam de parul nedorit?


Ce femeie nu si-ar dori sa nu aiba par la axila? Epilatul subratului îsi are originile în anii’20 pentru ca ulterior sa devina o parte indispensabila în procesul de igiena si îngrijire. O axila lipsita de par si protejata cu un antiperspirant este semn de curatenie dar si o bataie de cap. Folosind lama nu facem altceva decât sa ne dam de lucru la fiecare doua zile. Epilarea cu ceara este mai eficienta si de mai lunga durata dar pentru a putea apela la ea este nevoie sa ne ascundem o perioada zona cu pricina pentru ca firul de par sa aiba timp sa creasca suficient de mult.Oricum, noi femeile – si mai nou si barbatii – am adoptat acest obicei care a devenit un automatism la fel ca spalatul pe dinti sau dusul de fiecare zi, dar asta nu înseamna ca nu visam în fiecare zi la o solutie care sa ne ajute sa scapam definitiv de acel par nedorit si inestetic.Se pare ca cercetatorii în domeniu nu stau degeaba. Pâna în prezent au reusit sa aduca pe piata un deodorant (spray si roll-on) care are ca efect încetinirea cresterii parului. Problema nu este pe deplin rezolvata, dar macar ne scuteste de folosirea lamei în fiecare zi. Se pare ca unii compusi ai produsului întârzie aparitia parului si îl fac mai subtire, mai fin, mai inobservabil. Exista de asemenea lotiuni de corp folosite dupa epilat care promit acelasi efect. Eu personal nu am observat nici o diferenta, dar poate ca rezultatele sunt diferite de la o piele la alta, de la o metoda de epilare la alta. Cert este ca oricum folosim antiperspirant si lotiune de corp, asa ca nu strica sa le încercam pe cele în discutie si daca nu observam nici o schimbare atunci putem renunta la ele si sa ne punem din nou pe asteptat, visând la acea zi fericita în care se va inventa cu adevarat epilarea definitiva.

Meriti mai mult!

Il vezi si ii simti privirea cum trece prin inima ta si deja cand vrei sa ii soptesti sa nu mai bata ca o nebuna in pieptul tau realizezi ca ea deja a plecat de mult sa bata in pieptul lui. Nimic nu este mai frumos decat momentul cand te indragostesti sau cand realizezi ca te-ai indragostit fara sa-ti dai seama. Iar cand amandoi simtiti la fel in acea clipa sunteti unici in univers, iar cuvintele sunt prea putine pentru a exprima ce simtiti, iar gesturile prea mici pentru a arata lumii cat de mult va iubiti.
Timpul trece...si apar schimbari pe care nu ti le dorestiNu vorbesc in acest articol despre dragostea adevarata, despre sufletul pereche, ci de acele momente in care te indragostesti si nimic nu mai conteaza, fie ca relatia dureaza o luna, un an, durerea e la fel de puternica mai ales cand ti-ai pus inima la dispozitia lui, iar el nici nu o mai priveste.Cum sa reactionezi insa atunci cand simti ca toata atentia pe care ti-o acorda inainte a disparut brusc? Telefoanele sunt tot mai rare, pe messenger nu se mai face prezent, te suna doar cand insisti cu beepuri sau nici nu te mai suna ci ajungi sa il suni tu. Cum sa iti opresti gandurile ce nu te lasa sa adormi noaptea macinandu-te cu intrebari despre ce ai gresit sau ce s-a intamplat de el s-a schimbat. Zilele trec greu si astepti in fiecare minut un semn de la el, iar cand acest semn vine nu face decat sa te dezamageasca tot mai mult, ai vrea sa pui punct insa incerci sa lupti si sa te tii de aceasta relatie deoarece inima ta inca il mai vrea.Te chinui...pentru nimicViata e prea scurta ca sa-ti pierzi timpul in lacrimi si in intrebari ce nu te fac decat sa te chinui, daca el s-a schimbat si nu iti mai ofera atentia care te-a facut sa il iubesti si vezi ca el deja nu se mai implica nici macar in a rezolva situatia dintre voi atunci mai bine pune punct si pa. Nimeni nu sustine ca este usor, si nu am sa te mint este foarte greu si dureros, dar ce rost are sa fii singura intr-o relatie in care sunteti doi, ce rost are sa plangi cand tu ar trebui sa zambesti, ce rost are sa-ti petreci noptile singura cand tu ar trebui sa fii incolacita in bratele lui.Mergi mai departe cu fruntea sus, este important sa te gandesti la tine intai si mai apoi la el. Daca tu ai incercat toate metodele posibile de a-i recastiga atentia, dar toate s-au dovedit fara rezultat atunci mai bine renunti tu la el intai, decat sa renunte el la tine, asta in cazul in care nu a facut-o deja, dar tu continui sa speri.
Curaj
Lasa-l in urma ta, apreciaza momentele frumoase si treci mai departe, indiferent de motivele ce l-au determinat sa-si schimbe atitudinea fata de tine, indiferent daca se va intoarce sau nu, tu trebuie sa continui sa traiesti mai departe. Rezista impulsurilor de a-l cauta chiar daca simti ca te mananca mana sa-l suni; o sa te doara mult mai tare atunci cand il vei suna si el nu-ti va raspunde.
Situatia este aceeasi fie ca e vorba de o ea sau de un el, inima poate iubi din nou asa ca ofera-i sansa sa gaseasca din nou persoana la care isi va gasi linistea decat sa o chinui inchisa intr-o celula ce nu ii aduce decat nefericire.

Dieta bazata pe indicele glicemic

Exista tot felul de teorii care stau la baza dietelor, fiecare dintre ele evidentiind un anumit tip de alimente ca fiind principalul vinovat al îngrasarii. Unele regimuri ne spun ca daca renuntam sa consumam alimentul X vom slabi cu siguranta, ca si cum acel aliment X ar fi singurul dusman de temut în calea unei siluete de invidiat.Ni se sugereaza sa renuntam la grasimi sau la dulciuri sau la pâine sau la prajeli sau la a mânca în general si uneori functioneaza, alteori nu. Dieta bazata pe indicele glicemic vine cu o teorie sustinuta de date stiintifice si nu ne cere sa renuntam la nimic ci doar sa adoptam o alimentatie rationala, fara excese dar si fara a renunta pentru totdeauna sau de tot la unele mici placeri culinare.Toate alimentele sunt caracterizate de un anumit indice glicemic care reprezinta cantitatea de zahar pur din compozitia lor. În functie de acest indice glicemic, ele sunt digerate si absorbite în sânge mai rapid sau mai lent. Alimentele cu indice glicemic mare sunt digerate mai rapid si nivelul de energie generat este unul redus si de scurta durata, de unde nevoia de a mânca din nou, de unde obezitate. Produsele cu indice glicemic scazut sunt digerate mai greu si energia emanata din consumul lor este de lunga durata, foamea instalându-se mai greu, de unde si pastrarea unei siluete armonioase.Specialistii au creat tabele cu indicii glicemici pentru cele mai cunoscute alimente, astfel încât sa te poti orienta în stabilirea meniului pentru fiecare zi. Desigur ca recomandarea este pentru produsele cu indice glicemic scazut, dar asta nu înseamna ca nu poti include si câte un produs din cele „rele”, de pofta. Dar, având un reper, vei putea face în asa fel încât combinatiile tale sa fie echilibrate si orice exces sa poata fi controlat si contrabalansat prin meniul de a doua zi.Teoria este cât se poate de pertinenta si raspunde oarecum la eterna întrebare „ce este sanatos si ce nu?”. În plus nu-ti interzice nimic ci doar te trage de mâneca de fiecare data când ai tendinta sa exagerezi.Voi încheia prin a prezenta pe scurt principalele alimente în functie de indicele lor glicemic:- alimente cu indice glicemic mare: cartofi, pâine alba, orez alb, fulgi de porumb, dovleac, zahar, banane, gem, stafide, muesli, înghetata, pizza, ketchup, mustar, sushi, popcorn, morcov gatit, pepene galben, biscuiti, ciocolata, gogosi, malai, caise, cuscus, miere, ananas, maioneza, piersici, paste, bauturi carbogazoase;- alimente cu indice glicemic mediu: baton de cereale, orez brun, suc de rosii, fasole verde, mango, kiwi, struguri, portocale, grapefruit, cereale integrale, fructe confiate, pepene verde;- alimente cu indice glicemic scazut: fasole neagra, mazare verde, iaurt, morcov crud, usturoi, lapte, cirese, capsuni, coacaze, migdale, fistic, soia, masline, alune, nuci, tofu, avocado, crustacee, rosii, mere, nectarine, pommelo, rosii, linte, fructe de padure, ciocolata neagra, andive, muraturi, broccoli, ciuperci, ceapa, praz, spanac, salata, ardei, telina, vin, otet.

Tratamente naturiste impotriva negilor

Negul apare atunci cand virusul papiloma reuseste sa patrunda in piele prin zone cu leziuni, si chiar o mica zgarietura este suficienta pentru ca virusul sa se instaleze. Odata stratul infectat se formeaza o excrescenta inofensiva si noncanceroasa insa cu totul inestetica.
De obicei negii dispar de la sine dupa cateva luni sau ani insa nimeni nu prea are rabdare sa stea atata timp cu ei mai ales daca acestia au atacat zonele cele mai vizibile precum mainile sau fata.
- cumpara nuci verzi, taie-le si freaca negul cu bucata de nuca astfel incat negul sa fie uns cu zeama cojii de nuca. Acest proces se repeta zilnic, atat timp cat coaja nucilor este suculenta, negul in timp va lua o culoare maronie, se va usca si va cadea.
- tine locul in care se gaseste negul in apa calda in jur de 5 minute dupa care tamponeaza zona cu o solutie pe baza de nitrat de argint, se repeda procedeul timp de 5 zile la rand, de cate doua ori pe zi.
- taie o capsula de vitamina A si unge negul cu uleiul din aceasta. Procedeul se repeta pana cand dispare negul.
- prepara un macerat din coaja de lamaie si tamponeaza negii de doua ori pe zi.
- tamponeaza negii dimineata si seara cu tinctura de galbenele, timp de 30 de zile.
- taie in doua un catel de usturoi si pune-l pe neg, bandajeaza zona si lasa-l asa pana dimineata.
- tratament bazat pe lichid de azot sau indepartarea lor cu ajutorul laserului sunt solutia in cazul in care produsele naturiste nu au dat rezultate.Tratamentele naturiste cat si cele recomandate de medicul de familie pot da roade in anumite cazuri sau nici un rezultat in altele, ba mai mult te poti trezi cu un neg mai mare sau mai multi negi. Insa nu trebuie sa te tai batut, cauta tratamentul ce ti se va potrivi deoarece fiecare suntem diferiti, avem un metabolism diferit, reactii diferite si de aceea uneori nu reactionam la fel ca alte persoane la anumite solutii insa rezolvarea exista, trebuie doar sa te informezi si sa nu incetezi sa cauti.

Igiena intima

Fiecare mama îsi învata fetita de la cea mai frageda vârsta despre importanta igienei corporale si a organului genital implicit. Este o chestiune care tine de cei sapte ani de acasa asa ca nu am pretentia ca voi spune lucruri noi ci ca doar voi sublinia importanta desfasurarii corecte a unui ritual de curatenie.Dusul zilnic a ajuns la toata lumea un automatism, mai ales acum când majoritatea are apa curenta în casa. Trebuie sa avem grija ca si sub acest aspect sa fim rationale, sa nu fim nici superficiale dar nici sa exageram. Tendinta de a curata excesiv poate fi uneori daunatoare bunei functionari a organismului. Corpul nostru are un sistem de autocuratare si de aparare foarte bine pus la punct. Noi nu trebuie decât sa îl sustinem si nu sa îl dereglam.În cazul organului sexual feminin grija pentru igiena trebuie sa fie foarte sustinuta deoarece complexitatea sa atrage de multe ori conditii propice îmbolnavirii. Prin urina, prin scurgerile vaginale, prin menstruatie are loc curatarea impuritatilor din interior dar corpul nostru se opreste aici si lasa toate reziduurile în cutele de la exterior. De aici intervenim noi cu apa si sapun pentru a elimina „deseurile” care pot constitui un mediu propice dezvoltarii microorganismelor ce pot provoca iritatii, infectii, umflaturi.De aceea trebuie sa constientizam cât este de necesar sa folosim hârtia igienica dupa fiecare mictiune si cât este de important sa asiguram „dusul” zilnic al organelor genitale. Trebuie sa folosim un prosop propriu, doar al nostru pentru aceasta zona mai ales. Tampoanele si absorbantele trebuie schimbate la 4-6 ore chiar daca nu au absorbit mai nimic. Nu trebuie sa exageram cu spalaturile vaginale pentru a nu distruge flora necesara bunei functionari a organului în discutie si pentru a nu împinge eventuale infectii mai sus, spre uter de exemplu. În timpul menstruatiei trebuie sa evitam baia si sa folosim doar dusul, mentinându-ne în pozitie verticala pentru ca nu cumva eventuale impuritati sa patrunda în vagin.Este de preferat sa nu exageram cu produsele cosmetice pentru ca unele pot fi iritante. Este ideal sa ne spalam cu apa fiarta si lasata apoi la racit iar la final sa folosim un prosop curat si moale. Respectând aceste reguli minime si binecunoscute de fiecare dintre noi scadem riscul de a contacta infectii urinare sau alte boli ale organelor genitale. Sanatatea acestora porneste în primul rând de la o igiena corecta.

Si in prietenie exista gelozie

Cu foarte mult timp în urma am pus punct unei relatii de prietenie în care investisem foarte mult în foarte scurt timp. Prietena mea cea mai buna de atunci mi se parea a fi singura fiinta capabila sa înteleaga toate efuziunile mele lirice, singurul om cu care as fi putut discuta oricând, orice, fara sa am sentimentul ca trebuie sa ma justific sau ca trebuie sa fiu judecata în vreun fel. Totul a fost însa ca un vârtej de care m-am lasat dusa si care a disparut în scurt timp lasând urme adânci, transformate în amintiri pe care astazi le tin ascunse.
De cele mai multe ori îmi amintesc lucrurile frumoase care m-au legat de prietena mea, însa, întotdeauna îi asociez numele cu un sentiment ciudat de gelozie pe care am avut senzatia ca îl nutreste fata de mine. De fapt, cred ca asta a fost si adevarata cauza a destramarii unei prietenii ce parea de neclintit. Gelozia în prietenie este la fel de periculoase ca si gelozia care apare într-o poveste de iubire. Explicatia este cât se poate de simpla. În momentul în care te implici într-o relatie de prietenie acorzi celuilalt un loc privilegiat în propria viata, transformând prietenia într-o sursa de satisfactii spirituale. Pe masura ce o prietenie evolueaza poate crea un sentiment de dependenta de celalalt, desi acest lucru este uneori greu de sesizat. Teama ca aceasta sursa de satisfactie ar putea disparea la un moment dat, oricât de solida ar fi prietenia, poate genera un sentiment de insecuritate care, încetul cu încetul se transforma în gelozie atunci când avem senzatia ca celalalt, prieten sau prietena, se departeaza.
Gelozia în prietenie poate lua forme diferite, însa nu apare niciodata fara motiv. Fie ca este vorba de faptul ca cea mai buna prietena este mai bine platita sau ca a fost promovata, fie ca tunsoarea ei ti se pare mai reusita, fie ca, în cel mai rau caz, este vorba despre aparitia unei noi prietene în cercul vostru, gelozia poate sa se nasca foarte usor în momente în care te astepti mai putin. Cert este ca, indiferent de intensitate si de durata, gelozia este o „boala” care se vindeca foarte greu. Este un fel de barometru care spune foarte multe despre nevoile afective ale fiecaruia dintre noi, despre starea de spirit pe care o avem într-un anumit moment si despre atitudinea pe care o avem fata de celalalt.
Uneori gelozia este utila, dar pentru asta îti trebuie o imensa doza de onestitate si o capacitate extraordinara de obiectivare. În loc sa fii geloasa pe avansarea prietenei tale, de ce nu începi sa te gândesti la o solutie pentru propria avansare sau marire de salariu? În loc sa o invidiezi pentru ca poarta cu doua numere mai putin decât tine, ce-ar fi sa te apuci în sfârsit de dieta pe care ti-o programezi de vreo câteva luni de zile?
Poate ca lucrurile nu sunt la fel de simple precum par, însa, înainte de a lua orice masura pentru a combate un sentiment care nu este pentru nimeni confortabil, se impun câteva întrebari pe care orice persoana geloasa ar trebui sa si le puna – „De ce sunt geloasa?”; „Ce se ascunde în spatele acestei gelozii?”; „Oare chiar am motive sa fiu geloasa?” Analiza cât mai obiectiva a situatiei este singura în masura sa rezolve ceva. Primul pas spre o astfel de analiza este chiar admiterea faptului ca gelozia exista. Pentru a avea rezultate concrete însa, este nevoie de timp si, mai ales, de constientizarea faptului ca numai investind si mai multe sentimente pozitive gelozia poate fi învinsa. Sinceritatea este o conditie necesara pentru a reusi într-o astfel de lupta, iar exprimarea trairilor, pozitive sau negative, sporeste încrederea în sine si în celalalt. Ce altceva este, în fond, gelozia, daca nu o expresia unei frici – aceea de a pierde un prieten?
Frica pe care am simtit-o cu ani în urma a sfârsit într-o confuzie totala pe care astazi, daca as relua lupta cu mine însami, as deslusi-o probabil... Unele lucruri sunt însa, din pacate, ireversibile.

Profilul managerului cu experienta

Administratorii de afaceri din intreaga lume nu sunt deloc diferiti prin varietatea de domenii economice in care isi desfasoara activitatea profesionala ci mai degraba se poate vorbi de diferente semnificative atunci cand ai in vedere abilitatile lor manageriale si aparenta usurinta cu care unii dintre acestia reusesc sa transforme aproape orice afacere intr-una cu adevarat profitabila.
Exista manageri capabili sa identifice personal calificat de inalta tinuta pentru afacerea lor deja infloritoare, dar mai performanti decat acestia sunt aceia care reusesc sa gaseasca oamenii potriviti pentru o afacere cu totul nou si chiar diferita fundamental de tot ceea ce s-a incercat pana atunci in domeniul specific de activitate. Ceea ce ii defineste pe toti insa este dorinta comuna de succes si capacitatea mare de adaptare la un mediu competitiv fie la nivel national fie, de ce nu, la nivel mondial.
Cheia reusitei lor este, asa cum e usor de intuit, capacitatea de a gasi si a atrage personal bine calificat si suficient de motivat profesional incat sa permita construirea unei afaceri solide pe termen lung, indiferent daca este vorba de o intreprindere economica mai veche sau una abia in fasa. Nu este deloc o sarcina usoara, iar calitatile pe care trebuie sa le intruneasca un manager de succes sunt atat de complexe incat nu te mai mira ca acestia sunt totusi atat de putini raportat la necesarul economiei mondiale din zilele noastre.
Atunci cand vine vorba de angajari sau restructurari de personal managerii buni stiu ca primul pas de facut in aceasta directie este apelul la proprii referenti, persoane implicate deja in afacerea pe care o conduc si interesate cu adevarat in recrutarea fortei de munca bine calificate. Intr-o afacere de succes aproape doua treimi din totalul personalului nou angajat sau restructurat este identificat pe aceasta cale simpla si care nu necesita mari costuri suplimentare.
O alta cale de gasire de noi talente profesionale, adica restul de aproximativ o treime dintre noii angajati, este rezultatul unui proces minutios si de durata unde se incearca filtrarea aplicantilor pe baze stiintifice, aici fiind de obicei preferati cei cu experienta medie, dar care dovedesc pasiune si devotament pentru meseria pe care doresc sa o practice. Acestia s-au dovedit a fi deosebit de adaptabili la cerinte profesionale dintre cele mai diverse si un manager de succes stie deja ca si aceasta este o cale foarte sigura prin care iti poti asigura personalul potrivit, dar de data aceasta prin investitii serioase pe termen lung si o politica manageriala foarte bine pusa la punct.
Tinerii absolventi pot fi si acestia o foarte buna sursa de recrutare pentru un angajator cu experienta, dar cu conditia pregatirii lor in detaliu si identificarea lor, daca este posibil, chiar de pe bancile scolii sau imediat dupa absolvire. Doar afacerile mari isi permit deocamdata acest lux insa succesele lor in plan profesional arata clar ca o asemenea cale de recrutare si specializare a fortei de munca merita investigata cu mare atentie si promovata la o scara mult mai larga decat in prezent. Exista deja mari companii economice care colaboreaza strans cu universitati din intrega lume reusind sa negocieze cu acestia o diversificare consistenta a curriculumului academic cu accent pe specializari profesionale care sa le serveasca de minune intereselor lor economice.
Flexibilitatea la nivel managerial este si aceasta una dintre caile de atingere a obiectivelor unui bun administrator lasandu-se in acest fel libertate destul de mare de miscare factorilor de decizie de la nivelele inferioare si acordandu-se incredere deplina acolo unde tu, ca manager general, nu vei putea sa faci o treaba la fel de buna ca aceia implicati in mod direct in munca cu personalul in cauza. De aceea este totusi atat de importanta alegerea cu mare precizie a angajatilor-cheie bine pregatiti profesional pentru ca in lipsa acestora afacerea nu poate avea decat de pierdut.
Este bine de stiut, pentru a evita orice confuzie, faptul ca managerii de succes nu mai pot face in prezent nici o greseala majora care sa poata conduce la falimentul unei afaceri, iar daca aceasta se intampla atunci cu siguranta este vorba de alte cauze si interese si nu de rezultatul unei erori umane. Managerii din zilele noastre sunt foarte bine pregatiti pentru a face fata oricaror amenintari economice si este doar vina patronilor sau a consiliilor de administratie daca se prefera promovarea intr-o astfel de functie a unei persoane mai putin pregatite profesional. Cu rabdare si pricepere orice afacere poate deveni in timp prospera si viabila, dar intotdeauna criteriul profesional trebuie sa primeze inaintea oricaror alte interese.

5 pasi pentru o relatie buna


O relatie este ca un carusel, pornesti la drum pe o linie dreapta dupa care urca, coboara, prinde viteza mai mare apoi incetineste, te rastoarna cu capul in jos si te readuce la normal. Treci prin toate astea si incerci sa te tii cat mai bine ca nu cumva sa cazi, iar inima ajunge sa-ti bata atat de tare de crezi ca o sa-ti iasa din piept. Si chiar de tipi de fericire sau de groaza, ai sufletul impacat pentru ca atunci cand privesti langa tine el se afla acolo zambindu-ti.
1. Renunta la: critici, ofense, certuri; nu-i mai reprosa tot felul de lucruri care sunt mici si neimportante, daca el este langa tine atunci cand tu suferi si simti ca nu ai pe nimeni insa el este acolo si te strange in brate si iti spune ca esti o persoana atat de importanta incat nimeni nu merita lacrimile tale, atunci nu-l mai certa ca nu si-a spalat cana, ca si-a pus camasa aiurea, ca a uitat sa-ti dea beep dimineata.
2. Apreciaza-l: atunci cand face un lucru care iti place nu tine in tine faptul ca l-ai remarcat.Reactioneaza invers, lauda-l un pic (nu prea mult ca sa nu se umfle in pene si sa-si ia zborul), mangaie-i orgoliul, o sa aprecieze acest lucru, dar mai mult o sa aprecieze ca tu ai fost atenta la el si ca l-ai observat.
3. Cand gresesti: atunci cand il ranesti si esti constienta ca l-ai jignit sau ca i-ai facut rau, cere-ti scuze, ofera-i afectiune si actioneaza aratandu-i ca regreti. Cuvintele in astfel de situatii ajuta insa nu vindeca, asa ca pregateste-i ceva special ce stii ca lui i-ar placea, chiar si simpla imbratisare valoareaza mai mult decat o suta de cuvinte. Arata-i ca regreti.
4. Monotonie si rutina: cand ajungi la acest stadiu, care ni se intampla tuturor, atunci nu lasa ca aceste doua elemente sa persiste, pentru ca cu cat persista mai mult cu atat relatia voastra va scarti mai tare. Schimba repede ritmul, pregateste o mica excursie in doi, pentru o zi inchideti telefoanele, orice legatura de contact doar pentru a va bucura de voi doi, incercati sa invatati impreuna sa mergeti pe role etc. Orice e bine venit, atat timp cat este altceva decat orarul zilnic.
5. Sex: nu este o parte de ignorat, are rolul ei intr-o relatie si cantareste mult. Nu e totul, insa completeaza relatia, de aceea nu-ti fie frica sa te informezi, sa afli lucruri noi daca esti curioasa si ce este mai important.... sa le pui in aplicare.
O relatie este ca o bijuterie, pentru a-si pastra stralucirea trebuie intretinuta, ingrijita, data cu tot felul de produse pentru a nu-si pierde din frumusete; daca o aruncam intr-o cutie si lasam sa se puna praful pe ea, atunci ea isi va pierde din farmec, dar si din valoare.

Daca Nenorocitu' Iti fura telefonul...fa asta!

E o informatie utila si nu se stie de ce vanzatorii de telefoane o pastreaza secreta. Daca aceasta veste se raspandeste in toata lumea, hotii de telefoane mobile pot sa se lase de "meserie". Un fel de revansa, de razbunare, daca vi se fura telefonul. Pentru a obtine seria telefonului vostru mobil tastati pe telefon *#06# Un cod de 15 cifre va aparea pe ecran.Acest cod este unic. Scrieti-l si pastratil intr-un loc sigur. Daca vi se fura vreodata mobilul, sunati-va operatorul de telefonie mobila si dati-i acest cod. Telefonul vostru va putea fi astfel complet blocat, chiar daca hotul schimba SIM-ul. Probabil ca nu va veti recupera telefonul,

Profetiile lui SUNDAR SINGH

Sundar Singh este un întelept si iluminat indian, care s-a nascut în 1889 în India, în orasul Rampur, regiunea Punjab, si a murit în anul 1933. Crestinat în urma unei experiente spirituale deosebite, legata de aparitia lui Iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine în primul deceniu al secolului nostru. Cu aceasta ocazie el a vizitat si tara noastra, referitor la aceasta facând profetiile ce urmeaza. Ele au circulat multa vreme în manuscris in vremea dictaturii comuniste.
Considerate de multi sceptici simple presupuneri si divagatii asupra viitorului României, "Profetiile lui Sundar Singh" uimesc prin claritatea expunerii, prin simplitate si mai ales prin impartialitatea datorata dezinteresului evident pe care un indian crestinat l-ar putea avea în urma unor afirmatii referitoare la viitorul României.
Veridicitatea lor nu va putea fi verificata decât în timp si de aceea decizia de a crede sau nu cele spuse de Sundar Singh va apartine în totalitate. Si totusi, daca veti citi cu atentie, veti sesiza ca anumite profetii s-au împlinit deja.
Misiunea spirituala a ROMÂNIEI
"Sa nu va surprinda acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa înselati de aceasta înscenare satanica atât de bine pusa la punct. Eu stiu ca România are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se înfatiseze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanitati. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie în fata popoarelor întregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al românilor ce îsi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfânta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugându-se si majoritatea sfintilor din cer.
În curând aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la îndeplinirea realitatii orânduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decât altadata deoarece atunci vor lua sfârsit într-o mare masura manifestarile îndaratniciei omenesti care au facut cu putinta atâtea actiuni de rea interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului se va stavili, revelatiile divine ajungând sa acopere pamântul si facând ca tot ceea ce este placut înaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga întelepciunea si sa se desavârseasca.
Acum, când fac cunoscute aceste profetii, daca as fi român de origine, probabil ca as putea fi învinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara îndoiala unele motive sa fiu judecat într-un fel omenesc, cu patima omeneasca; însa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos si ferm stabilit în credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, încredintându-va ca acum nu fac altceva decât sa exprim voia lui Dumnezeu.
În anii care vor veni si lunile ce vor veni, în tara trairii voastre (România), scoarta pamântului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vânturi puternice, terestre si maritime, vor nimici îndrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.
Ingeniozitatea omeneasca pusa în slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamântul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. În acele timpuri de mari schimbari, în alte locuri de pe pamânt un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua încercare, din cei ramasi în viata si îngroziti se vor suprima înca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu - de la cel aflat la sânul mamei si pâna la cel mai îndârjit tiran ce paseste pe scoarta pamântului. Însa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale la nivelul lumii pamântene, caci iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramâne neclintiti în încapatânarea voastra si nu veti ajunge sa credeti în Dumnezeu.
Multi oameni ce alcatuiesc popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina si datorita marii raspândiri a Bibliei, ea generalizându-se apoi la toate popoarele indiferent de limba, de la Polul Nord si pâna la Polul Sud.
Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îsi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca în locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamântene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai având menirea de a pastra ordinea în acele zone.
În acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamântului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparând complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamântului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor. Bisericile purtatoare de har divin se vor uni într-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape întreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul întregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist întelegându-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta împotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale întunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana într-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte în Dumnezeu.
Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu. Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape întreg globul pamântesc, România si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atât de pregnant urmarita, se va reduce la zero.
România va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind în cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ''NOU CANAAN'', iar Bucurestiul se va transforma într-un centru esential al acestui foc. Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruita, ramânând în cele din urma o aranjare de constructii, în forma inelara, având 7 km în diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil "NOU IERUSALIM" pamântesc.
Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca aceasta se va întâmpla întrutotul în acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu a oamenilor. Toate popoarele de pe întreg pamântul vor participa la diferite activitati comune având drepturi egale în acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea în drepturi a tuturor tarilor si popoarelor, fiind pe buna dreptate o conditie esentiala în fata Bunului Dumnezeu. România va trece în viitor prin mari framântari launtrice si prin anumite schimbari externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu în conjunctura internationala si prin mila providentei va iesi aproape neafectata din situatia conflictelor razboinice mondiale, declarându-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce îsi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al întelepciunii si iubirii divine.
În cele din urma toti dusmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca în timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor înconjura, dar ea va ramâne neatinsa, întocmai ca o paradisiaca oaza verde, în mijlocul înspaimântatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa în slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice în ultima înclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. În urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, în cele din urma nu vor mai ramâne nici învinsi nici învingatori. Vor ramâne trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii în întregime neatinsi.
Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atât de mare încât nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de câstigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atât de mari încât vor îngrozi pe toti locuitorii ramasi în viata. Crime, lepra, holera si multe alte boli înspaimântatoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarta pamântului, afectându-i mai ales pe cei rai, fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacând oamenii. Multe schimbari se vor produce pe pamânt si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor întâmpla în anumite situatii fulgerator. Din scrumul, suferintele si încercarile tuturor acestor schimbari si dezastre martorii neafectati si supravetuitorii vor cauta cu multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai putin atâta amar de vreme. Cu totii se vor convinge atunci ca nu exista religia adevarului, realizând ca doar cunoasterea ADEVARULUI îl elibereaza, facându-i sa se reintegreze în Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea. Abia atunci omul va realiza ca se afla îmbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu este viu, etern atotputernic si atotstiutor în fiecare om în parte, sub forma spiritului divin. Toate câte va spun se vor întâmpla si multi dintre voi se vor convinge în acele vremuri de începutul durerilor si încercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai târziu, chiar daca lumea se va încapatâna în a nu le crede.
Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, înzestrati cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit în urma cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevarat evoluati spiritual, care în acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele încercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, înteleapta si sfânta. În timpurile ce vor veni, România va ajunge si va ramâne o paradisiaca gradina a binecuvântarii divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si întelepciunii, în care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima în post si meditatie, în duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.
Fericita tara si fericit popor sunt minoritarii alesi care traiesc prin poporul român, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa mila a lui Dumnezeu pentru poporul român.Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vândut si cumparat, care aproape la fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau. Amalgamul înfatisarii deosebite a acestui popor, cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam care s-au asimilat în sufletul lui plin de dragoste si omenie; acesta este un popor primitor, înfatisând o nuanta elevata, placuta, pentru ca sa fie pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta ratiune si o admirabila credinta. Poporul român este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamântului.
Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va tine în România, iar misiunea principala pentru raspândirea în Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor în vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez - rasa galbena - în colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.
Dupa terminarea teribilului conflict armat ce va sta în fata, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindca un nou gen de razboi "al sufletului" va începe. Acesta va fi razboiul fara arme fizice, pentru desavârsirea spirituala, pentru credinta adevarata în Dumnezeu, care aparent va fi fara arme, dar fiind totusi mai periculos si mai dificil de o suta de ori decât cel cu arme. În viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi întâi la Roma, provizoriu, si apoi la Bucuresti în Noul Ierusalim, pentru totdeauna.
În acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiti cei care vor urmari desavârsirea spirituala, traind cu o încredere deplina în Dumnezeu, fiindca vremurile vor fi zbuciumate si groaznice si le vor putea suporta cu usurinta numai cei mângâiati, inspirati si hraniti de Duhul Sfânt. Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si raiul al doilea, caci prin durere ati trecut fara sa va vaitati. În acele timpuri, scaunul judecatii de apoi va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra României, iar în marele oras sfânt Bucuresti, simbolic numit "Noul Ierusalim", care într-o oarecare masura va fi opera aproape a întregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca, se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formând Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei întelepti. Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios orânduite, în care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, si care vor transmite atât practic cât si teoretic
Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamântului. Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamântene ingenios armonizate într-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost. Înteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din "Noul Ierusalim" vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o îngereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de întelepti, iluminati neprihaniti si neîntinati, expresia completei desavârsiri spirituale si a unei înalte împliniri Dumnezeiesti pe acest pamânt. Iluminatii veghetori cu trup îngeresc si plin de puritate, vor fi în numar de 400. Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup îngeresc, vor fi 101 la numar.
În acest unic loc de pe întreg pamântul vor putea fi vazuti mari iluminati si întelepti, care în anumite momente se vor materializa, putând fi vazuti comunicând prin viu grai cu oamenii de pe pamânt dornici sa afle tainele dumnezeiesti ale spiritului. Toti cei care vor patrunde în acest centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiti vor fi atunci toti care vor strabate pamântul României, respirându-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere Dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de iluminare si descoperire a adevarului divin.
Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu usurinta 2 milioane de suflete. Aceasta lucrare va fi executata în 10 ani, fiindca, desi acest Centru Divin va fi terminat în 5 ani, reamenajarea integrala a orasului din jurul acestuia va mai dura înca 5 ani dupa aceea. În jurul orasului se vor afla gradini cu pamânt fertil de cea mai buna calitate în care, pe lânga diferitele legume, vor creste si vor da rod din belsug pomi saditi, pentru ca nimic sa nu lipseasca traiului locuitorilor sai. Recoltele atunci vor fi îmbelsugate. O multime de sosele mecanice si trotuare miscatoare vor usura mult circulatia, iar anumite mecanisme special orientate vor usura viata locuitorilor si vizitarea acestor locuri.
O multime de noi masini aeriene vor fi puse în slujba acestui oras model si tot ceea ce este mai nou în tehnica, pentru a usura viata, se va afla aici. Acest oras va avea patru sosele, iar accesul în el se va realiza prin patru porti monumentale. În România se va construi un canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitând astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, sa ajunga pâna în acest oras minunat. Toate aceste lucrari se vor realiza datorita planului divin, în viitor, într-un interval de timp. Agricultura, viticultura, pomicultura si apicultura vor fi ocupatii de onoare, caci în aceasta tara aleasa se va sista sacrificarea vitelor si se vor consuma mai ales cereale, legume si fructe, lapte si brânza, oua si numai vin curat. Apicultura va fi cea mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa divina numai ceara curata si untdelemn de cea mai buna calitate.
Tutunul cafeaua si alte otravuri atât de daunatoare sanatatii omului vor înceta sa mai fie dorite de oameni, iar înraitii si viciosii vor parasi ei singuri aceasta tara. Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfrânatii, criminalii precum si trântorii (lenesii), nu cu forta ci de buna voie, vor renunta la aceste îndeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce încetul cu încetul, disparând aproape în totalitate în cele din urma. Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie exemplu, îsi va câstiga pâinea cea de toate zilele muncind în mod onorabil în functie de posibilitati si menirea sa prin nastere.
Vremurile de exploatare, teroare, înselaciune si asuprire vor asfinti în aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvântarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind înzestrati cu întelepciune si felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a întregului glob pamântesc.
Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamânt fiindu-i din plin favorabile, România va ajunge una din cele mai prospere si îmbelsugate tari, traind în pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita României pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neîntelegeri. Într-un viitor mult mai îndepartat, însa toate teritoriile învecinate României se vor alipi formând împreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gândeasca demult.
Tot ceea ce v-am amintit pâna aici este necesar sa se împlineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge când toate acestea se vor întâmpla. În vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni în ajutorul lucrarii pe care România o va avea de îndeplinit în lume. Înainte de acestea însa va fi foamete prin multe locuri, pâinea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamânt care vor face o multime de victime si în multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamântului. Razboaiele, panica si neîntelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.
Ateii vor începe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa înteleaga stiinta spiritului, cautând sa descopere tot ceea ce este ascuns în om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce în viata unor pamânteni. În multe locuri de pe pamânt va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atât de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va întru desavârsire, împacati-va cât mai bine, iertati-va si cheltuiti cât mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea în Dumnezeu si fericirea vesnica. Faceti totul acum si aici, în aceasta viata si nu amânati desavârsirea spirituala pentru o reîncarnare. Facând tot ceea ce va sta în putinta tinând cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mântui.
Pentru a grabi zidirea Noului Ierusalim construiti-va pe voi din dragoste si curatenia si din Duh Sfânt, vietuind în fapte bune pentru ca în acest fel sa dati prilej ca spiritul din voi sa se arate în inima voastra din care sa dea afara neadevarul, egoismul si patima distrugerii care atunci când cresc peste masura, duc la nimicirea omului. În viitor, la aceasta zidire spirituala va fi mult de lucru.
Lacasul închinarii sublime ce se va oferi drept pilda întregii lumi se va realiza prin eforturile însumate ale celor alesi si puri. Oamenii simpli si drepti în inima lor, plini de dragoste pentru Dumnezeu vor fi mult mai grabnic spiritualizati, daca ei vor trai intens sufleteste, consacrând celor materiale o mai mica atentie. Totdeauna cei saraci în dorinte vor fi bogati în multumiri. Preafericiti vor fi cei care vor trai în duhul Dumnezeiesc. Mai ales acestia vor vedea ca simplitatea si puritatea vietii nu înseamna saracie interioara, ci este din contra, o nebanuita comoara spirituala.
Cei simpli si buni detin o superioritate sufleteasca nebanuita. Multe sunt enigmele sufletului omenesc si acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoasterea de sine. Fiinta umana nu-si poate descoperi Creatorul si nu-i poate întelege câtusi de putin opera, decât daca se descopera pe sine în strafundurile tainice ale fiintei sale. Pentru a ajunge la divina desavârsire, fiecare om trebuie sa urmareasca sa se cunoasca cât mai bine pe sine. Toate acumularile materiale dispar odata cu moartea fizica a omului, în timp ce însusirile spirituale si experientele omului se aduna în spirit pentru vesnicie.
Credinta de nezdruncinat în Supremul Divin este secretul existentei nemuritoare în spirit. Credinta face ca puterea launtrica a fiintei sa devina nemarginita ajutând-o sa se desavârseasca prin unirea cu Dumnezeu în eternitate. Prin credinta binefacatoare, ferma, omul poate atinge fericirea divina.
Iisus spune:" De veti avea credinta numai cât un graunte de mustar, toate le veti împlini, si veti zice muntelui acesta sa se arunce în mare, muntele se va arunca". În aceste cuvinte ni se descopera taina puterii credintei. Adevarul este ca în timpurile care vor veni, pe tot globul, putini vor fi oamenii care vor avea credinta, iar aceia care nu vor avea credinta vor fi dinainte morti, desi vor continua sa traiasca trupeste, fiindca ei vor înceta sa mai aiba legatura constienta cu Dumnezeu. Cel ferm în credinta sa, chiar si când exista trupeste, constata ca toate minunile îi sunt cu putinta si astfel ajunge sa se dezlege de materie si legile ei, devenind atotputernic prin trairea sa spirituala, care îl va revela chiar si pe Dumnezeu.
Prin puterea credintei binefacatoare apar darurile lui Dumnezeu în om. Prin puterea credintei omul se simte de ce trebuie sa faca binele si ajunge soreasca cu ardoare, actionând astfel cât mai des, asemenea creatorului sau. Gratie credintei sale neobisnuite, infinitele puteri ceresti îi vin totdeauna în ajutor si de la acest punct viata launtrica a omului începe sa fie din ce în ce mai fericita. Prin intermediul poporului român ales, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe tot pamântul trimitându-i pe cei alesi din mijlocul acestui popor în ajutorul celorlalte fiinte omenesti, pentru a le ajuta sa se ridice la o viata superioara si la desavârsirea dumnezeiasca. Pentru Tatal Ceresc orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece în centrul acestuia sub forma SPIRITULUI, se afla o scânteie din Dumnezeu.
Daca omul va ajunge sa creada cu tarie ca toate puterile si ajutorul îi vin de la Dumnezeu, atunci el supune întreaga sa fiinta Divinului. Abia atunci viata spirituala a omului scoate la iveala izvoare nesecate de daruire si dragoste si o multime de însusiri alese cum ar fi supunerea, umilinta, evlavia, sârguinta, bunul simt, recunostinta, respectul, nadejdea. Toate acestea si multe altele înfloresc prin credinta. Caci altfel, cum vei iubi ceea ce nu exista si cum te vei supune, daca nu ai ferma convingere a existentei acelei Puteri Divine careia i te supui, sau fata de care vrei sa-ti arati recunostinta? Multi spun ca nu au credinta, dar într-un asemenea caz, de fapt, ei marturisesc credinta lor negativa, distructiva.
În asemenea cazuri existenta credintei contrare este dovedita chiar prin negatie. Gradul de credinta al fiecaruiui om creste sau scade prin manifestarea acesteia în diferite împrejurari.
Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevarate si în timpurile care vor veni, tara cea aleasa de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresarii spirituale de pe fata pamântului. Minunile fara de numar ce se vor face în aceasta tara si tainele ce se vor descoperi în vremurile ce vor veni în acele locuri, vor face popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire misterele dumnezeiesti.
În România, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru acei alesi sa-l descopere, iar necredinciosii sa se întoarca la credinta cât mai repede. În acest popor ales al românilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavârsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin.
În acele timpuri viitoare, poporul român, propovaditor al întelepciunii divine va fi o gazda primitoare plina de dragoste ce se va manifesta fara pic de viclenie si pe întreg teritoriul va fi belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi îndestulati.
Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, în Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situând, de asemenea, aceasta tara pe primul loc în lume. Tot în România vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamânt, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea înzestrarilor spirituale divine.
Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu îndârjire influentei binefacatoare crescânde a poporului român cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar în finalul acestei lupte se va convinge chiar el ca adevarul sustinut de poporul român este una cu Dumnezeu si apoi nu va mai lupta împotriva divinitatii.
Purtatorii de duh sfânt si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamântesc vor marturisi la rândul lor realitatea adevarului propovaduit de poporul român, reconfirmându-l cu toata puterea.
Înainte de a ajunge aici însa, aceasta tara aleasa va trece prin mari framântari care vor pune lumea la grea încercare. Acest popor ales va trece înainte de a ajunge aici prin trei mari încercari. Sfârsitul acestor încercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va îngrozi aproape întreaga lume. De asemenea, tot atunci cei foarte bogati îsi vor pierde averile.
În acele timpuri viitoare, pe pamântul ales al României, Noul Ierusalim se va zidi deci în doua feluri: spiritual si material. În acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamântene se vor uni pentru a realiza o întelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cât mai bine viata administrativa la nivelul întregii planete. În acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentând un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul român în misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamântului, România va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. În timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie în cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va întâmpla tocmai în ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra întregii planete. Unica în actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea în practica a frumoaselor idei si a înfaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, însa parerea ei nu va fi luata în consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapâna numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i apartin vor fi în totalitate redate libertatii în viitor.
Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni de ceea ce se va întâmpla, deoarece fiecare are ceea ce merita, în final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfând. Desi trâmbitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamântul Noului Ierusalim - România, va fi dusa lupta cea mai apriga."

Sfarsitul timpului

"Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers, cand realitatea este restructurata." Jay Weidner si Vincent Bridges in cartea "Misterele marii cruci de la Hendaye"
S-au scris multe despre sfarsitul timpului si 21 decembrie 2012, data la care celebrul calendar Maya se incheie brusc.
Un lucru interesant este ca Mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani in trecut. De ce calendarul lor se incheie la solstitiul de iarna din anul 2012?
La fel de tulburator este faptul ca in cu totul alta parte a lumii, traditia Kalachakra (Roata Timpului) afirma ca dupa 960 de ani de la revelarea invataturii secrete in Tibet (care s-a facut in anul 1027) va veni o perioada de 25 de ani care va culmina cu Sfarsitul Timpului. O matematica simpla ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
Cu cativa ani in urma au inceput sa apara comentarii si teorii pe marginea celor doua "curente" convergente: calendarul Maya si traditia tibetana Kalachakra. Totusi, nimeni nu putea raspunde la o intrebare simpla si legitima. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012 si intram in era Varsatorului, transformarea constiintei colective a umanitatii se va face fara cataclisme sau va fi nevoie de o mare purificare si "triere", asa cum traditia indienilor Hopi (si multe altele) consemneaza? Sau in ambele moduri?
Recent am citit o carte numita "Misterele marii cruci de la Hendaye" care raspunde acestei intrebari. Astazi suntem la marginea Timpului, cu toate consecintele de rigoare. Si intr-adevar, intreaga realitate se va intoarce "pe dos". Acelasi lucru s! -a intamplat in Atlantida cu mii de ani in urma, cand, ca si acum, domneau lacomia, materialismul, setea de putere si tehnologia, in detrimentul spiritualitatii.
De cel putin 30 de ani o multime de informatii de natura metafizica si spirituala au intrat in campul constiintei planetar, si nu intamplator. Aceasta a facut ca multi oameni sa se intoarca din nou sincer catre spiritualitate, in toate formele ei. Dar nu suficient de multi. Este de ajuns sa ne uitam la lumea noastra de azi si vedem clar ca marea majoritate a decis sa ignore acest semnal. Personal cred ca aceasta polarizare de constiinte face parte din procesul de purificare al planetei.
Din multimea de invataturi profetice, o voi aminti pe cea crestina, fiind cea mai apropiata de nivelul actual de intelegere al umanitatii, fiind deci cea mai potrivita. In Biblie se spune ca graul va fi separat de neghina. Aceasta "triere" deja se desfasoara sub ochii nostri.
Este unanim recunoscut ca, de-a lungul mileniilor, frumoasa nostra planeta a trecut prin diverse cataclisme. Fie ca era vorba de inundatii, ere glaciare, inversari de poli sau alte violente majore, multe dintre ele s-au petrecut foarte rapid. Caminul nostru nu este atat de stabil si sigur pe cat am vrea noi sa fie.
In credintele stravechi gasim referire la fenomenul precesiei echinoctiilor, avand o durata de 25.920 de ani. Acest mare ciclu, sau Anul Cosmic, are o pozitie centrala in traditiile egipteana, mayasa, nord-americana... Era deci foarte important ca astronomii antici sa cunoasca exact locul lor in acest mare ciclu, pentru ca existenta lor depindea de aceasta.
Secretul crucii de la Hendaye
Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei este un monument ce reprezinta Sfarsitul Timpului. Contine intr-o forma codificata informati! i despre marele An Cosmic si ciclurile de purificare si "triere" care vin odata cu acesta.
Dar mai important decat aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificares emisfera nordica a planetei va trece "prin foc" datorita unui eveniment ce apare in centrul galaxiei noastre. Autorii se bazeaza nu pe profetie, ci pe cercetari stiintifice in legatura cu anumite alinieri planetare si galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a inceput deja si pentru noi.
Aceste conculzii prezentate in carte au o baza stiintifica solida. Recente descoperiri astronomice vin in sprijinul afirmatiei ca multiple schimbari planetare au inceput deja si acestea se vor intensifica pe masura ce ne apropiem de anul 2012.
La inceputul anului 2004, magazinul "Fortune" si ziarul "The Guardian" au facut public un raport al Pentagonului. Care afirma ca in urmatorii ani ne putem astepta las schimbari bruste de clima care vor duce planeta la! anarhie; dupa anul 2010 Europa va suporta o schimbare radicala de clima se estimeaza milioane de victime omenesti datorate razboiului si foametei; pana in anul 2007 furtuni violente vor distruge bariera de coasta a Olandei determinand pierderea unor vaste teritorii; revolte si conflicte interne vor distruge India, Africa de Sud si Indonezia; numeroase perioade de seceta vor afecta majoritatea "granarelor" lumii; amenintarile nucleare se vor intensifica; Marea Britanie si tarile vecine se vor indrepta catre un climat Siberian; conflictele si neincrederea vor patrunde in toate aspectele vietii; schimbarea climei va fi o amenintare mai mare decat cea terorista.
Dovezi stiintifice in sprijinul unei schimbari bruste (de ordinul a cativa ani) a climei exista, pentru ca asemenea schimbari au avut loc si in trecut. Doua articole recente publicate in "Fortune" si "Common Dreams" descriu cum aceste schimbari sunt asociate cu ultima era glaciara, care s-a petrecut acum 13.000 de ani. a! i se pare ca se va petrece din nou.
Credibilitatea teoriei unei noi ere glaciare este sustinuta si de masuratorile navei spatiale Ulysses (lansata de Agentia Spatiala Europeana in 1993) care arata ca sistemul solar primeste din ce in ce mai mult praf cosmic venind dinspre centrul galaxiei ceea ce duce la scaderea "luminii" pe care o primim de la Soare.
De asemenea, s-a studiat salinitatea oceanului Atlantic de nord in ultimii 40 de ani. Nivelul salinitatii apei oceanice a scazut pe masura ce au inceput sa se topeasca din ce in ce mai multi ghetari, ceea ce a dus la scaderea vitezei marilor curenti de apa oceanici din aceasta zona (incluzand faimosul curent cald Gulf Stream), cu efecte directe asupra climei regionale. Se asteapta astfel o racire puternica a vremii in urmatorii ani, racire ce va afecta coasta de nord-est a SUA, estul Canadei, Marea Britanie si tarile vecine. Ca medie, temperaturile din Europa ar putea sa scada cu 7 - 14 grade.
Raportul Pentagonul lui mai arata ca, paradoxal, vara va fi din ce in ce mai calda, ceea ce va duce la o si mai rapida topire a ghetarilor oceanici, cu consecinte grave asupra curentilor oceanici si a climei zonale. La extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de nord. De asemenea, multe alte zone vor suferi schimbari similare.
Legatura cu sudul Frantei
Extraordinarul mesaj daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic. Se pare ca acest mesaj a fost scris pe aceasta cruce de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei. Ideea centrala a cartii este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala.
Jay Weidner afirma ca "initiatii scolilor stravechi priveau timpul si experienta umana intr-o dimensiune bazata pe cicluri." Stravechi texte ! indiene descriu (cu multe mii de ani inaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost impartit in 4 ere "In acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) si era de fier (Kali)."
Astazi ne aflam nu numai la sfarsitul erei de fier, dar si la sfarsitul ciclului de 25.920 de ani. Conform scrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Pamantul, aerul si apa sunt poluate. Razboaie, foamete si epidemii inconjoara rasa umana. Timpul insusi se grabeste acum spre Sfarsitul care va permite unui nou ciclu sa reinceapa."
Este de ajuns sa privesti atent in jurul tau si vei vedea ca toate aceste simptome sunt prezente.
Alinieri cosmice
Pentru a intelege cu adevarat mesajul crucii de la Hendaye este necesar sa intelegem fenomenul precesiei echinoctiilor.
Pe scurt, planeta Pamant se invarte in jurul axei sale ca un titirez care se clatina. Ca rezultat, polul nord al planetei traseaza in spatiu un cerc imaginar larg, avand o perioada de 25.920 de ani. Acest adevarat "An Cosmic" este unul dintre secretele bine pazite ale vechilor scoli spirituale ale civilizatiilor antice.
Calea Lactee este galaxia din care face parte sistemul nostru solar. Privita din profil, arata ca o paine rotunda cu un mijloc (centru) proeminent. Centrul galaxiei (descoperit in 1917) se comporta ca o inima ce pulseaza lent, trimitand in spatiu o energie misterioasa.
Autorii cartii afirma ca mesajul crucii de la Hendaye confirma recentele descoperiri stiintifice din astronomie care arata ca centrul galaxiei este responsabil de periodice pulsatii energetice ce influenteaza sistemul nostru solar. Secrete stravechi ne spun ca centrul galactic este sursa Constiintei Creatoare care ghideaza evolutia umanitatii si a intregii galaxii si determina calitatea vietii si a constiintei de pe Pamant.
Desi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc asa. Autorii arata ca descoperirile fizicianului Paul LaViolette sunt esentiale. El le-a publicat in cartea sa "Pamantul incendiat" in care demonstreaza ca aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pamantul primeste un val de energie dinspre centru galactic care duce la catastrofe. Ultima data s-a intamplat la sfarsitul erei glaciare.
Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheata Groenlandei si a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste "ploi" galactice au perioade de 13.000 de ani. Suspectati vreo legatura cu precesia echinoctiilor?
O viziune unificatoare
Cei care sunt constienti de ceea se intampla azi in lume recunosc ca se pregateste intr-adevar ceva. Traditiile stravechi ale indienilor Hopi, mayasii, Edgar Cayce, Roata Timpului tibetana si multe altele, toate converg catre aceste zile. De ce tocmai acum umanitatea este preocupata de probleme planetare ca reducerea salinitatii oceanului Atlantic de nord, incalzirea globala, riscul unei noi ere glaciare?
De ce tocmai acum clima se schimba drastic? In vara anului 2003, aproape 15.000 de francezi au murit din cauza caldurii excesive in numai 3 saptamani. Gheata din Alaska se topeste rapid iar stalpii liniilor telefonice sunt in pericol de a cadea, lipsindu-le suportul. Din 2002 s-au inregistrat cele mai fierbinti veri din ultimii 500 de ani. In ultimele cateva zeci de ani unii ghetari din Elvetia s-au diminuat cu 50%, la fel ca si gheturile nord-polare din regiunea Alaska si Canada. Sir David King, omul de stiinta cel mai respectat din Marea Britanie a afirmat recent ca "ne aflam in fata unui dezastru climatic" (iar ca urmare guvernul Britanic a incercat sa-l r! educa la tacere).
Nu putem ignora toate aceste informatii.
Atunci ce e de facut? Sa ne ridicam mainile la cer si sa renuntam la orice speranta? Absolut nu. Aceleasi traditii stravechi ne spun ca cei care sunt pregatiti vor trece cu succes prin toate aceste evenimente, regasindu-se in noul ciclu.
Catre sfarsitul cartii, autorii amintesc de discutiile pe care le-a avut Alberto Villoldo cu unii dintre samanii din Peru. "El vorbeste de o posibila evolutie a speciei Homo Sapiens spre Homo Luminous". In aceasta directie sunt importante recentele cercetari despre genomul uman si despre posibilele re-organizari ale genelor in forme noi care vor da nastere unor lanturi de ADN cu mai multe spirale (in prezent sunt doua). Sa fie rezultatul misterioasei energii din centrul galaxiei?
Un lucru e sigur: acesti samani sunt convinsi ca ceva cu adevarat profund este pe cale sa se infaptuiasca si ca urmeaza un pas foarte important pentru umanitate

CE ESTE PRIETENIA?

"(Prietenii) sunt cei care inteleg cel mai bine sistemul nostru de valori, care simt la fel cum am simtit noi insine, care sunt langa noi la triumf si la nenorocire, care desfac blestemul singuratati....""Cand insotesti un prieten niciun drum nu e prea lung....""Prietenul este cel ce vine cand toata lumea pleaca....""Tot ce pot face mai mult pentru prietenul meu este sa-i fiu prieten...""Adevarata prietenie se recunoaste atunci cand tacerea dintre doi oameni este confortabila...""Pentru ce traim daca nu pentru a ne face, unii altora viata mai usoara?""Prietenia nu este indispensabila, e ca filozofia, ori ca arta... nu se afla printre valorile supravieturii, dar este unul dintre lucrurile ce dau sens ,valoare supravietuirii...""Prietenia este un copac umbros....""Comuniunea se exprima prin doua vorbe ...tu si eu...""Una dintre binecuvantarile faptului de a avea prieteni vechi este ca , in prezenta lor poti fi chiar stupid...""Prietenul este cel ce-ti confera spatiu si libertatea de a fi ...""Prietenul meu este omul care ma place asa cum sunt...."""A avea si numai un singur bun prieten inseamna a avea lumina in intuneric...""Prietenii de suflet..ei te fac sa-ti fie cald si bine; ei sunt intodeauna pe aceeasi lungime de unda...""Cand ai pe cineva drag undeva in lume si stii ca e bine si sanatos... faptul cas-ti lipseste adauga doar experientei, noi accente care o fac cu atat mai interesanta...""Ce este un prieten?...o sa va spun,este singura persoana in prezenta careia indraznesti sa fii tu insuti..."

Unu care dezbraca femeile pe strada -[ FuNNy ]

How to say I Love You in 100 Languages!!! {TE IUBESC IN 100 DE LIMBI

English - I love youAfrikaans - Ek het jou liefAlbanian - Te duaArabic - Ana behibak (to male)Arabic - Ana behibek (to female) Armenian - Yes kez sirumenBambara - M'bi feBangla - Aamee tuma ke bhalo aashi Belarusian - Ya tabe kahayuBisaya - Nahigugma ako kanimoBulgarian - Obicham teCambodian - Soro lahn nhee ahCantonese Chinese - Ngo oiy ney a Catalan - T'estimoCheyenne - Ne mohotatseChichewa - NdimakukondaCorsican - Ti tengu caru (to male) Creol - Mi aime jouCroatian - Volim teCzech - Miluji teDanish - Jeg Elsker DigDutch - Ik hou van jouEsperanto - Mi amas vinEstonian - Ma armastan sindEthiopian - Afgreki'Faroese - Eg elski tegFarsi - Doset daramFilipino - Mahal kitaFinnish - Mina rakastan sinuaFrench - Je t'aime, Je t'adoreGaelic - Ta gra agam ortGeorgian - MikvarharGerman - Ich liebe dichGreek - S'agapoGujarati - Hoo thunay prem karoo choo Hiligaynon - Palangga ko ikawHawaiian - Aloha wau ia oiHebrew - Ani ohev otah (to female) Hebrew - Ani ohev et otha (to male) Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte haeHmong - Kuv hlub kojHopi - Nu' umi unangwa'taHungarian - SzeretlekIcelandic - Eg elska tigIlonggo - Palangga ko ikawIndonesian - Saya cinta padamuInuit - NegligevapseIrish - Taim i' ngra leatItalian - Ti amoJapanese - AishiteruKannada - Naanu ninna preetisuttene Kapampangan - Kaluguran dakaKiswahili - NakupendaKonkani - Tu magel moga choKorean - Sarang HeyoLatin - Te amoLatvian - Es tevi miiluLebanese - BahibakLithuanian - Tave myliuMalay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu Malayalam - Njan Ninne PremikunnuMandarin Chinese - Wo ai niMarathi - Me tula prem kartoMohawk - KanbhikMoroccan - Ana moajaba bikNahuatl - Ni mits nekiNavaho - Ayor anosh'niNorwegian - Jeg Elsker DegPandacan - Syota na kita!!Pangasinan - Inaru TakaPapiamento - Mi ta stimaboPersian - Doo-set daaramPig Latin - Iay ovlay ouyayPolish - Kocham CiebiePortuguese - Eu te amoRomanian - Te iubescRussian - Ya tebya liubliuScot Gaelic - Tha gra\dh agam ort Serbian - Volim teSetswana - Ke a go rataSign Language - ,\,,/ (represents position of fingers when signing'I Love You')Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan Sioux - TechihhilaSlovak - Lu`bim taSlovenian - Ljubim teSpanish - Te quiero / Te amoSwahili - Ninapenda weweSwedish - Jag alskar digSwiss-German - Ich lieb DiTagalog - Mahal kitaTaiwanese - Wa ga ei liTahitian - Ua Here Vau Ia OeTamil - Nan unnai kathalikaraenTelugu - Nenu ninnu premistunnanu Thai - Chan rak khun (to male)Thai - Phom rak khun (to female) Turkish - Seni SeviyorumUkrainian - Ya tebe kahayuUrdu - mai aap say pyaar karta hoo Vietnamese - Anh ye^u em (to female) Vietnamese - Em ye^u anh (to male) Welsh - 'Rwy'n dy garuYiddish - Ikh hob dikhYoruba - Mo ni fe

Britney Spears 40 Million Dollars Playboy Pictures
















BANCURI CU FEMEI

Dupa mult timp de burlacie, Adam se confeseaza la Dumnezeu ca se simtefoarte singur."Pot creea pentru tine o faptura de vis, frumoasa, inteligenta, cumintesi tacuta.....Dar te costa o mina si un picior" spune Dumnezeu."Atunci ce-mi poti oferi pentru o coasta ?"Si Dumnezeu a creat FEMEIA !------------------------------------------------------------------------- Intra o tipa intr-un sex-shop, batzaindu-se intruna.... -Avetzi vibratoare? intreba ea si ishi continua batziitul... -Da, sigur ca da... -(batziindu-se) Si cum se opresc?------------------------------------------------------------------------- O tipa i-o sugea unuia. Tipul in culmea fericirii: "Da! E minunat! Da, asa,iubito. Ce bine e! Dar te rog mai si sufla ca mi-a intrat cearceaful in fund."-------------------------------------------------------------------------La un Congres International de Emancipare a Femeii ia cuvantulreprezentanta Ugandei, Mbuka: - Eu m-am saturat sa gatesc numai eu in casa, asa ca intr-o zii-am spus barbatului sa mai faca si el de mancare. In prima zi n-amvazut nimic, a doua zi la fel, dar a treia zi am vazut o farfurie murdara.Deci s-a schimbat ceva in mentalitatea barbatilor. Reprezentanta Frantei, Isabelle: - Eu m-am saturat sa fiu singura care spala rufe in casa, siintr-o zi am incetat sa o mai fac.In prima zi nu am vazut nimic, a douazi la fel, insa a treia zi am vazut un maieu la uscat.Deci s-a schimbatceva in mentalitatea barbatilor. Reprezentanta Romaniei, Maria: - Intr-o zi, i-am zis lu' Ion al meu ca io m-am saturat de atatalucru si i-am zis sa mai mearga si el cu vacile la pascut, sa mai matureprin casa si sa mai aiba grija de plozi. In prima zi n-am vazut nimic, adoua zi, la fel; de abia a treia zi parca am inceput sa vad ca princeata cu ochiul stang.-------------------------------------------------------------------------In campania sa prezidentiala Bob Dole viziteaza un camin de batrani. Ininterior vede o doamna foarte batrana, se apropie de ea si se lasa joslanga caruciorul acesteia. Doamna se uita la el dar nu pare sa-lrecunoasca. Dupa o liniste prelunga Bob Dole o intreaba:-Doamna, nu stiti cine sunt eu?Doamna examineaza indelung fata lui dupa care raspunde:-Nu stiu, draga, dar du-te la sora, ea iti va spune cu siguranta...------------------------------------------------------------------------- - Fetita mea, de ce nu stai in bratele tatalui tau? - intreaba mama. - Nu se poate, acela este locul menajerei.------------------------------------------------------------------------- Mama i se adreseaza fiicei sale de 14 ani: - Vreau sa discut despre tine despre problemele sexuale. - Bine mama, ce vrei sa stii?------------------------------------------------------------------------- Un baiat si o fata se joaca de-a v-ati ascunselea.Fata explica regulile: - Tu te pui. Eu ma voi ascunde. Daca ma gasesti in 20 minute, poti sa ma tii de mina. Daca ma gasesti in 10 minute, poti sa ma saruti. Daca ma gasesti imediat, poti sa faci ce vrei cu mine. Acum pune-te, eu ma voi ascunde dupa frigider.------------------------------------------------------------------------- Fata se intoarce foarte tirziu acasa. Mama o asteapta si spune: - Mai, fato, nu mi-a placut deloc cum te-a sarutat Ionut! - Nici mie, mama, dar asta este, inca nu are atita experienta...------------------------------------------------------------------------- - Mama, eu stiu deja ca un copil se naste dupa noua luni. Ai putea sa-mi spui totusi de la ce data se calculeaza cele noua luni?------------------------------------------------------------------------- Mama ii citeste fetitei sale povestea Scufitei Rosii. La sfirsit: - Vezi, fetita mea, daca nu esti cuminte ce patesti? - Las-o balta, doar a fost mincata si bunica, nu?------------------------------------------------------------------------- - Mama! Am omorit cinci muste dintr-o singura lovitura! - povesteste Bula. - Doi erau masculi si trei femele. - Cum ti-ai dat seama de acest lucru? - Pai doi erau pe masa si trei pe oglinda.------------------------------------------------------------------------- - Mama, daca o sa fiu o fata cuminte cind o sa fiu mare, o sa am si eu un sot ? - Da, fetita mea. - Si daca nu o sa fiu o fata cuminte? - Atunci o sa ai mai multi...--------------------------------------------------------------------------Sa stii ca am impresia ca nevasta-mea a murit.-Esti sigur?-Nu stiu ce sa spun. In pat este ca inainte, doar ca se aduna vaselenespalate in bucatarie de vreo saptamana!-------------------------------------------------------------------------Se duce un tip cu o tipa la ea acasa, gata sa se apuce de castane.El - stinge lumina.Ea - stinge lumina.El - dezbraca-te.Ea - se dezbraca.El - vino-aici.Ea - vine.El - ia-o in gura.Ea - asta nu.El - alta n-am.-------------------------------------------------------------------------In autobuz, un tip i se adreseaza unei tipe:- Domnisoara, va rog sa va prindeti cu mina de bara de sus fiindca barade jos coboara la statia urmatoare!...-------------------------------------------------------------------------O sotie isi priveste sotul lucrind de zor. Satula sa-l mai vada cufundatin lucru ii spune enervata:- Sa stii ca m-am saturat sa te vad lucrind asa. Tot timpul iti aduciacasa de lucru de la servici si de mine nu mai ai timp de loc.- Bine draga, se apara sotul, dar intelege si tu ca am enorm de mult delucru si nu dovedesc. Si inafara de asta, o lume intreaga isi ia delucru si pe acasa!- Bine bine, dar nu toti sint medici patologi ca tine!...-------------------------------------------------------------------------Tata vrea sa o reguleze pe mama. Cum copiii stau si ei in camera, tatainventeaza o poveste ca sa-i sperie:- Copii, daca nu plecati chiar acum la voi in camera, vine balaurul siva maninca.Incep copiii sa plinga de frica si se ascund in camera lor.Dupa vreo 5 minute copiii o aud pe mama:- Barbate da-i tare, ca ma maninca!... Atunci copiii pling din nou defrica si striga:- Tata, da-i tare, ca ne maninca pe toti!!!-------------------------------------------------------------------------100 barbati si o femeie naufragiaza pe o insula.Femeia rezista ce rezista si dupa o luna moare.Barbatii rezista ce rezista si dupa o luna o ingroapa.-------------------------------------------------------------------------Un tip pe strada opreste o tipa : Doamna va rog nu va suparati, va implor sanu va suparati, imi promiteti ca nu va suparati pentru ce o sa va intreb?Tipa :Nu domnule, spunetiTipul :Va rog eu sa nu va suparati, cit este ceasul?Tipa :12:38Tipul :Vai doamna dar cit ma bucur ca nu v-ati suparat, pot sa va sarut mina?Tipa :Vai, dar ce frumos vorbiti....Tipul :Pai sunt domn, ce p__a mea?------------------------------------------------------------------------- Pe o insula un canibal alearga trei femei. Ele se salveaza urcƒndu-se Śntr-un copac. Asteapta canibalul o zi, doua zile, trei zile. Pica o femeie pe care canibalul o manƒnca. Mai asteapta o zi, doua zile, ... Dupa trei zile a doua femeie pica si ea. Canibalul o manƒnca. Asteapta el o zi, doua zile ... Dupa a treia zi femeia pica. Canibalul o maninca. Morala : Femeia, pica, dar trebuie sa ai rabdare de canibal.------------------------------------------------------------------------- Era una gravida, si Śntr-o noapte se trezeste pe la ora 2, Śl trezeste pe barba-su, si Śi zice: - Barbate, vreau melci! - Taci femeie ai Śnnebunit la ca, de unde sa-ti aduc io melci la ora asta??? Nevasta-sa insista rau rau si Śn cele din urma omu' pleaca dupa melci Ajunge el Śntr-un parc, cauta melci, gaseste si pleaca spre casa. Pe drum se Śntalneste cu o veche prietena, care Śl convinge sa treaca pe la ea sa renunte la abstetinenta... Dimineata se trezeste omu' disperat sa-i duca lu' nevasta-sa melcii... Ajunge el la usa scoate toti melcii din buzunare de pe unde Śi avea, si suna... - Unde ai fost ...... ???? !!!! - Hai baieti ca mai aveti un pic...------------------------------------------------------------------------- Sotul se intoarce acasa si ii spune nevestei, insufletit de o anume speranta: - Stii , iubito, l-am auzit pe portar cum se lauda ca s-a culcat cu toate femeile din blocul nostru. Una singura a facut exceptie! o privi el cu subinteles. - Aaa! precis e mototoala aia de la etajul trei!-------------------------------------------------------------------------O prostituata se destainuie unei colege de breasla: - M-am hotarit sa ma fac femeie de casa. O sa iau un barbat si o sa-i torn 11 baieti. - Dar de ce ... 11 baieti? - Pai, ca sa fac o echipa de fotbal cu ei. Si atunci cind unul. la meci, va rata nepermis, imposibil sa nu se gaseasca un spectator din tribuna care sa strige:"S-o f..t pe mata!" iar eu ma voi ridica in picioare si voi striga: "Aici,aici, eu sint mama lui!"------------------------------------------------------------------------- Mi-am cumparat un ceas electronic, ii povesteste o nimfomana prietenei sale. - De ce? Ceasul vechi nu mai mergea bine? - Ba da, dar eu m-am saturat de limbi, acum vreau numere.------------------------------------------------------------------------- Ia-ti domnule mina dupa genunchiul meu, exclama indignata o tinara in sala de cinematograf. - Dar bine, unde s-o pun? - Un pic mai sus!------------------------------------------------------------------------- O mama isi surprinde fata de 17 ani cu tigara in gura. - Decit sa fumez o tigara m-as lasa violata de 10 zdrahoni., zice easuparata. - Cine n-ar face-o ? ofteaza fata, visatoare.------------------------------------------------------------------------- Un negru merge prin desert si aude niste tipete disperate de femeie. Alearga in directia respectiva si vede o tinara superba zbatindu-se in strinsoarea unui sarpe urias. Negrul scoate un cutit, omoara sarpele si omoara sarpele. - M-ai salvat! Eu sint o zina fermecata si pot sa-ti indeplinesc o dorinta, orice. - As vrea,spune negrul excitat, sa ma faci alb si sa ma pui intre picioarele tale. Si atunci, zina l-a transformat pe loc intr-un tampon imaculat de vata.------------------------------------------------------------------------- Trei gagici se duc intr-o excursie in Egipt, merg ele ca toate muierile intr-unbazar si vad un negustor care vindea o lampa (patent Aladin)...Astea:"Vai cefrumoasa e sa vezi ce o sa se mai bucure barbatii cand o s-o aducem acasa"Dar lampa era cam murdara...o freaca ele sa-i dea luciu si apare un spirit carespune: "Stapanelor, asa ca sunteti trei va indeplinesc cate o dorinta lafiecare !" Astea: "Vai ce bine , ce bestial ... da' stai sa cugetam un pic..."Cugeta ele ce cugeta si incepe prima:G1 :"Gata. M-am gandit, vreau sa ma faci de 10 ori mai desteapta!!!"S :"Bine, nici o problema." Si o face de 10 ori mai desteapta...G2 :"Daca pe ea ai facut-o de 10 ori mai desteapta pe mine sa ma faci de 100 deori mai desteapta...".O face asta si pe asta .G3 :"Spirite, acum fiindca pe ele le-ai facut de 10 si respectiv 100 de ori maidestepte, pe mine sa ma faci de 10000 (zece mii) de ori mai desteapta!!!!!"Sta spiritul ce sta, si stiti ce a facut-o??????A facut-o barbat !!!----------------------------------------------------------------------- Alinuta se duce la vrajitoarea cea rea:-Fa-ma si pe mine o lebaduta...-Hai fetito, n-ai ce face, eu am treaba aici... A doua zi la fel, a treia... Dupa vreo saptamana vrajitoarea exasperata zice:-Bine, te fac lebaduta, da' de ce vrei tu neaparat sa fii o lebaduta?-Uite-asaaa...-------------------------------------------------------------------------Stiti care este cel mai mare trust economic din lume.Femeia : doua fabrici de lapte si una de lustruit bastoane.------------------------------------------------------------------------- Doua "fete " se intilnesc pe strada:- Auzi fa, m-am dus la munte, am ajuns la o stina cam asa peinserat, am cerut gazduire la un cioban, fa fato si m-a f.... alade mi-au sarit capacele, 3 saptamini n-am mai plecat de-acolo !Pe astalalta o minca rau, asa ca a taiat-o repede la munte...Ajunsa la munte cere si ea gazduire la un cioban.Ciobanul:- Bine fata tatii, dar vezi ca tre' sa mergi cu mine dimineata sapasca oile...Vine seara, fata se baga in niste toale transparente, face luminamica, se da cu parfum si-l asteapta pe meserias. Asata vine seuita, se baga in pat si se culca. Fata trage de el... nimic.Dimineata iese cu ciobanul si cu oile. Merg ei ce merg, la unmoment dat ciobanul vede o tufa, o tiraste pe fata acolo si-itrage de-i sar capacele. Fata era multumita dar contrariata.Faza se repeta de "t" ori pina fata nu mai poate (de curiozitate)si-l intreaba:- Bine bre, eu ma fac misto seara ca sa ma iei si tu ca omulnormal... mata te culci. Apoi ziua ma bagi in tufe si mi-o daide-mi sar capacele ! Nu ca ma pling, da' e curios !Ciobanul:- Apai fata tatii, pe mine nu ma deranjeaza la somn, pe mine lamers ma deranjeaza rau !!!------------------------------------------------------------------------- Cica vine odata o baba acasa si o gaseste pe nora-sa dezbracata si atunci ointreaba: .Ce faci aici? Pai il astept pe fiu-tau sa iasa din baie! raspunde nora. Baba indignata: Asa ? Dezbracata? Vede nora ca nu se intelege cu baba si ii zice. Eh, cum as putea sa fac asa ceva? Asta e costum-sexi! Ma rog, baba o ia de buna si se aseaza si ea in pat, dezbracata. Apare mosul: Cefaci babo, aici, dezbracata? Aaa... pai nu sint dezbracata. Port uncostum-sexi. La care mosul zice : Mai calca-l si tu, mai babo!------------------------------------------------------------------------- E o zicala araba care zice .Trebuie sa bati o femeie de cel putin doua ori pe zi. Odata un arab tinar este povatuit de tatal sau comform zicaleicu pricina. El nedumerit intreaba: Pai nu stiu. De ce sa o bat? La care tatalraspunde: Baiete, daca tu nu stii, nu e nici o problema, stie ea!