Punctul lui de vedere :: Cum depistam o partenera bisexuala


Spre surpriza multora dintre dumneavoastra este bine de stiut ca nu multor barbati le face placere sa isi imparta partenera cu o alta femeie sau sa afle ca iubita lor prefera si sexul cu o alta reprezentanta a sexului frumos. Desi se crede de obicei ca barbatii incurajeaza astfel de manifestari intrucat le surade perspectiva menajului in trei in realitate o asemenea alternativa este de neimaginat fiind la fel de rea ca si in cazul in care esti tradat de catre partenera ta cu un alt barbat.

De aceea sa nu va mire faptul ca uneori sotul sau partenerul dumneavoastra pune intrebari ciudate sau pare mai mult decat de obicei interesat de relatia pe care o aveti cu o amica de suflet alaturi de care petreceti ceva mai mult timp decat ar fi normal.

Gelozia unui barbat se poate manifesta in moduri diferite, dar suferinta sa va fi la fel de mare atunci cand se va simti inselat cu o femeie ca si atunci cand va sti ca este inselat cu un alt barbat. In esenta este vorba despre legamintele de fidelitate care se asteapta sa acompanieze orice relatie romantica, iar tradarea in acest caz nu poate fi decat un semn ca aceste legaminte nu sunt respectate asa cum s-a promis initial.

Exista cam doua tipuri de partenere care cocheteaza cu ideea unei legaturi intime cu o alta femeie. Una este femeia bisexuala prin excelenta, care intretine astfel de relatii duble mai toata viata ei, iar cea de-a doua este femeia curioasa, care plictisita de monotonia vietii de cuplu ar vrea sa experimenteze si alte cai de satisfacere a nevoilor ei sexuale si afective.

In primul caz relatia cu un barbat va fi in general una de salvare a aparentelor deoarece majoritatea persoanelor bisexuale prefera sa ascunda preferintele lor sexuale, dar in egala masura sunt si pline de confuzie cu privire la adevarata lor orientare sexuala. In cel de-al doilea caz nu va fi vorba decat despre un semnal de alarma ca trebuie facute niste schimbari in bine prin diversificarea vietii sexuale si a celei sociale si prin discutii deschise care sa aduca ceva lumina in privinta viitorului cuplului.

Semnele care insotesc orientarea bisexuala la o femeie sau doar curiozitatea in aceasta directie sunt destul de usor de identificat si pornesc mai toate de la o contradictie initiala, respectiv de la adevarul ca foarte rar o femeie va aprecia cu adevarat si sincer o alta femeie, de obicei reprezentantele sexului opus preferand sa evite comparatiile directe pentru a nu arata public ca s-ar simti amenintate de frumusetea altei femei. Insa o femeie de orientare bisexuala va proceda mai mereu pe dos, alegand sa admire in mod deschis calitatile altei femei si nesimtindu-se de loc complexata de catre frumusetea sau inteligenta acesteia.

Femeii bisexuale ii place sa analizeze pe indelete o alta femeie, nu se sfieste sa aduca complimente atunci cand este cazul si raspunde cu usurinta oricaror solicitari care vin din partea obiectului admiratiei lor. In relatia cu partenerul lor stabil mai devreme sau mai tarziu o femeie bisexuala va aduce cu siguranta vorba despre posibilitatea unui menaj in trei sau va dori sa afle daca legatura ei cu o alta femeie ar putea provoca suferinta celui alaturi de care au hotarat sa isi petreaca mai mult timp. In cazul in care exista in trecutul ei experiente similare, nici o grija, va face tot posibilul sa le relateze tocmai pentru a descoperi ce reactie are barbatul la auzul acestor povesti inedite.

Bineinteles preferinta pentru vizionarea productiilor porno de tip lesbian sau dorinta de a urmari o alta femeie masturbandu-se in fata unui webcam sunt neindoios semne evidente ca femeia in cauza fie este deja bisexuala fie se gandeste serios la o astfel de experienta. Mai mult, atunci cand ii place sa organizeze sau sa participe la petreceri doar "pentru fete" si se dovedeste si deosebit de afectuoasa cu una sau mai multe dintre ele iarasi este un indiciu aproape clar ca femeia respectiva a trecut cu succes bariera heterosexualitatii.

Daca semnele sunt evidente atunci cam acum e si momentul potrivit de a provoca o discutie sincera pentru ca in general nici o femeie de orientare bisexuala nu se va jena sa isi recunoasca preferintele in fata unui partener fata de care simt totusi o afectiune reala. Astfel vor reusi sa depaseasca sentimentul de vina care poate insoti asemenea manifestari si poate chiar vor avea sansa de a fi nu doar iertate, dar si incurajate usor de catre un partener cu vederi ceva mai deschise. Sa fii o persoana bisexuala nu e deloc o binecuvantare asa cum ar parea la prima vedere ci este totusi o povara cu care trebuie sa te descurci de-a lungul intregii tale vieti si doar un partener capabil sa te sprijine si sa te indrume sincer pe cel mai bun drum va reusi sa faca fata unei astfel de provocari deloc rare in zilele noastre.