Ce isi doresc femeile de la barbati?

Barbatii cred ca femeile ori cer prea mult de la ei, ori ca nu le inteleg toanele, ca avem fite si prea multe pretentii, ca nu-i intelegem si ca niciodata nu suntem multumite de ei. Adevarul este ca nici noi uneori nu le facem viata prea usoara si cerem mai multa atentie de la ei decat le oferim noi, dar asta se intampla deoarece femeile se implica mai mult emotional si sufera usor din motive pe care barbatii le cred mai degraba lipsite de importanta.
De aceea si necesitatea acordarii unui grad mai mare de atentie la problemele feminine spre deosebire de cele masculine unde este ceva mai usor. Pentru a le veni in ajutor saracutilor barbati mai jos veti putea gasi doar o mica parte din lucrurile pe care si le doresc femeile pentru a fi fericite intr-o relatie si multumite intru toate de partenerii lor. Si asta pentru ca, domnilor, nu trebuie sa uitati un lucru: atat timp cat femeia este fericita si voi veti fi fericiti.
- femeile vor ca barbatii sa inspire protectie nu sa se comporta ca niste lasi care ar fugi imediat ce apare un pericol.
- chiar daca a trecut ceva timp de cand ati inceput o relatie nu va bagati mainile in buzunar si va asezati confortabil pe canapea, oferiti-ne si cate o floare din cand in cand (gesturi din acestea care par mici pentru voi sunt totul pentru noi).
- daca ea este nervoasa si tipa incercand sa scape de surplusul emotional, nu tipa inapoi ci stai linistit, ascult-o si, dupa ce se descarca, ia-o in brate si spune-i ca o iubesti.
- femeile isi mai doresc nu doar barbati puternici, ci si parteneri in care pot avea incredere si care le fac sa zambeasca.
- cumpara-i mici cadouri nu numai de ziua ei sau de Sf. Valentin ci si in alte momente cand ea s-ar astepta cel mai putin sau fa-i mici suprize precum un masaj neasteptat etc.
- nu uita sa o strangi in brate, sa o alinti si sa-i spui ce mult inseamna ea pentru tine.
- femeile isi doresc respect si in acelasi timp comunicare, daca este vreo problema in relatie sau chiar se iveste o cearta nu te inchide in tine lasand totul pentru a doua zi si sperand ca problema o sa dispara ca prin minune ci vorbeste-i calm ca sa descoperiti impreuna care este solutia ce trebuie luata in acea situatie. Daca fugi sau te inchizi in tine asta nu va face decat sa agravezi lucrurile.
- femeile isi mai doresc sa fiti optimisti, dinamici si muncitori, nu sa leneviti toata ziua sau sa iesiti la bar cu baietii in fiecare seara.
- femeile isi doresc barbati care sa le aprecieze, astfel daca ea pregateste o cina romantica sau va ofera un cadou, ori va intelege in anumite situatii, apreciati acest lucru la ea si spuneti-i cat este de important ca v-a oferit acel cadou sau ca v-a inteles candva sau ca va gateste atat de bine.Acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care femeile si le doresc de la barbati, mici secrete care va vor face relatia mult mai fericita.