Ghicitul in carti: Semnificatia cartilor de joc

Cu mult inainte sa folosim cartile de joc pentru poker, septica, popa-prostu sau solitare acestea erau folosite pentru scopuri divine si pentru a citi viitorul. Odata ce cunosti semnificatia cartilor de baza si cum poti jongla cu acestea incearca sa alegi o impartire a cartilor potrivita tie sau persoanei careia vrei sa-i ghicesti viitorul. Mai mult, pentru a face o citire rapida si pentru a avea un raspuns la problema ta poti selecta si o singura carte care sa-ti vorbeasca despre ea.
Ce inseamna cartile de joc?
Inima- As de inima: dragoste si fericire, casa, scrisoare de iubire.- Regele de inima: barbat responsabil, cu o inima buna; cand se gaseste alaturi de o carte tot de inima inseamna dragoste. Cand este alaturi de trefla inseamna sfat. Totodata reprezinta cartea afectiunii, un om ce tine cu adevarat la tine. Este o persoana ce te ajuta imediat ce ii ceri asta. Actiunile sale ii dezvaluie bunatatea si ingrijorarea.- Regina de inima: are aceleasi caracteristici ca ale regelui de inima, predominant afectiune si bunatate.- Valetul de inima: prietenie, un admirator tanar, impulsivitate.- 10 de inima: noroc, succes. Aceasta carte arata noroc dupa o perioada dificila.- 9 de inima: este cartea dorintelor, o dorinta/un vis implinit.- 8 de inima: un dar/o vizita neasteptata; o invitatie.- 7 de inima: cineva care este indragostit de tine, dar pentru care tu nu simti nimic, acesta este insistent; atentie, pentru ca dragostea lui este mai mult o boala decat un sentiment real.- 6 de inima: cineva are grija de tine si de nevoile tale, este alaturi de tine cand te astepti mai putin.- 5 de inima: gelozie, invidie.- 4 de inima: calatorie, schimbare de casa sau la serviciu.- 3 de inima: indica probleme sentimentale, incertitudine in privinta a cum sa iubesti sau pe cine sa iubesti.- 2 de inima: un parteneriat de succes sau logodna, este cartea ce indica putere si sprijin provenit din partea partenerului.
Trefla- As de trefla: bogatie, prosperitate, bani neasteptati. Insa ai grija ca daca nu administrezi cu atentie acesti bani pot disparea la fel de repede cum au aparut.- Regele de trefla: orgolios, incapatanat, un barbat puternic, care este generos, dar nu arata acest lucru tuturor (prefera sa ramana anonim).- Regina de trefla: la prima vedere pare rece, dar iti poate oferi ajutor/sfaturi foarte bune si poti avea incredere in ea.- Valetul de trefla: este un tanar popular, foarte increzator in el si are spirit de jucator pe toate planurile.- 10 de trefla: noroc in bani, succes profesional, o calatorie acum ar putea insemna o dragoste/un prieten nou.- 9 de trefla: reusita sau o casatorie ce aduce o stare materiala buna.- 8 de trefla: probleme la munca/afaceri ce pot fi legate de gelozie.- 7 de trefla: succes profesional, dar si probleme cu sexul opus (nu va intelegeti cu cineva), o schimbare la nivel profesional poate fi vorba de o promovare sau schimbarea locului de munca.- 6 de trefla: ai parte de bani.- 5 de trefla: o prietenie, o alianta noua.- 4 de trefla: atentie, comporta-te frumos cu cei din jur altfel acestia la nevoie iti vor infige cutitul in spate.- 3 de trefle: iubire si fericire; o casnicie fericita; o propunere pe termen lung favorabila; o a doua sansa, - 2 de trefla: un obstacol in calea succesului, barfa rea.
Frunza- As de frunza: ghinion, uneori asociat si cu moartea, cel mai adesea inseamna un sfarsit dificil.- Regele de frunza: un om ambitios, care ar fi in stare de orice pentru a-si atinge scopurile.- Regina de frunza: vaduva sau divortata, o femeie de care trebuie sa te pazesti, nu-ti vrea binele.- Valetul de frunza: un tanar ostil, gelos, care cere in permanenta atentia.- 10 de frunza: griji, vesti proaste.- 9 de frunza: boala, accident, ghinion.- 8 de frunza: ispita, ghinion, pericol, suparari.- 7 de frunza: vei primi un sfat pe care nu trebuie sa-l urmezi; pierdere; este un obstacul in calea succesului tau, cineva comploteaza impotriva ta.- 6 de frunza: mici schimbari si imbunatatiri. - 5 de frunza: opuneri si obstacole temporare, indica ceva negativ, o depresie sau o persoana.- 4 de frunza: mici griji si probleme; probleme financiare, pierderi personale.- 3 de frunza: ruperi in relatia cu partenerul, este o carte ce indica prezenta unei persoane neinvitate ce influenteaza relatia voastra.- 2 de frunza: sfarsitul unei relatii sau a unui proces, este o carte ce indica infidelitatea.
Romb- As de romb: schimbare, un mesaj adesea despre bani si in general vesti bune.- Regele de romb: o persoana cu autoritate, cu statut bun si influenta.- Regina de romb: ii place barfa, nu face rau prin fapte, dar cuvintele ei reusesc sa aduca multe probleme.- Valetul de romb: o persoana ce aduce vesti in general negative.- 10 de romb: schimbarea statutului financiar inspre bine.- 9 de romb: o noua afacere, neliniste, o schimbare de locuinta.- 8 de romb: slujba noua, o schimbare.- 7 de romb: vesti financiare.- 6 de romb: probleme in relatie.- 5 de romb: fericire si succes, schimbare inspre bine; o nastere, noi proiecte.- 4 de romb: o persoana mai in varsta iti ofera un sfat bun- 3 de romb: justitie, dispute.- 2 de romb: un parteneriat de afaceri; o schimbare in relatie.