Ce spune culoarea favorita despre tine

Ce spune culoarea ta despre tine? Preferinta pentru o anumita culoare si nu o alta poate evidentia cu usurinta trasaturi ale personalitatii tale. In cele mai multe cazuri alegi acea culoare sa te reprezinte atat in plan vestimentar sau prin machiaj cat si in decorarea spatiului in care locuiesti.

ROSU: esti o persoana plina de viata, careia ii place sa se bucure si sa guste fiecare moment care conteaza. Rar esti impulsiva, dar ai tendinta de a avea si un caracter schimbator, acum zambesti si esti vesela si in urmatorul minut scoti flacari din cauza nervilor. Compasiunea este o trasatura intalnita des la tine, povestile oamenilor te ating si vrei sa faci ceva ca sa-i poti ajuta, atentie insa ca multe persoane vor dori sa profite de pe urma acestei trasaturi si o sa incerce sa te influenteze. Privesti viata cu foarte mult optimism, dar asta nu inseamna ca nu te plangi si nu spui nimic atunci cand ceva te deranjeaza. Esti spontana si iti faci cunoscute parerile in legatura cu anumite situatii. Din cauza ca iti place sa iubesti, flirtezi si cu alte persoane in afara propriului partener insa daca iubesti cu adevarat nimic nu te va putea dezlipi de langa cel care ti-a cucerit inima.

PORTOCALIU: esti o persoana cu un suflet mare si de o loialitate ce rar se gaseste. Esti sociabila, dar in acelasi timp cu greu iti spui propria opinie, in general lasi pe altii sa-si spuna gandurile, iar tu doar aprobi sau negi. Esti generoasa, sincera, tii mult la prieteniile adevarate si ai merge si pana la captul lumii daca acest lucru ti s-ar cere.

GALBEN: esti plina de imaginatie si ai o energie in doze enorme. Iti place sa fii organizata, totul sa fie bine pus la punct, nu iti este frica sa muncesti. In adancul inimii esti o persoana timida care nu vrea decat sa fie inteleasa, ascultata, iubita. Poate inca nu stii asta, dar multe persoane din jurul tau admira faptul ca inspiri respect si esti prudenta in tot ce faci.

VERDE: esti un cetatean in toata puterea cuvantului; iti place sa te implici in activitati sociale, sa fii informata despre tot ce se intampla, de aceea de cate ori ai ocazia citesti ziarul, asculti stirile etc. Sinceritatea si ambitia ta ii fac pe toti cei din jur sa se simta norocosi ca te cunosc. Tii foarte mult la familie, aceasta este pe primul loc. Ai abilitatea de a da sfaturi bune si de a-i ajuta pe oameni sa se regaseasca. Ai o cultura generala de invidiat.

ALBASTRU: rezisti foarte bine la conditii de stres deoarece te ghidezi dupa principii foarte bune. Iti controlezi foarte bine sentimentele si dorintele insa cand vine vorba de altii devii foarte sensibila si vrei sa faci orice pentru a-i ajuta. Vrei sa ai o viata linistita, cu strictul necesar pentru a fi fericita alaturi de un partener de care ai vrea sa fii alaturi toata viata.

MOV: esti foarte isteata, tot timpul gasesti exact replica ce il atinge pe cel de langa tine. Prinzi cu privirea toate micile detalii peste care restul oamenilor trec cu usurinta. Te infurii la cea mai mica provocare si nu ti place ca cineva sa se lege de tine si cu atat mai putin nu ai sa fii tu persoana care sa taca. Uneori esti posesiva cu lucrurile tale, nu iti place sa imparti. Intotdeauna incerci sa aduci zambetul pe buzele celor din jurul tau.

MARO: persoana meticuloasa cand vine vorba de serviciu, cheltuitoare cand vine vorba de bani si de neclintit in ce priveste principiile in care crede. Nu esti o persoana impulsiva, ci rationala, care intotdeauna se gandeste de doua ori inainte sa ia o hotarare sau sa actioneze.
Ai un spirit aventurier, iti place sa incerci lucruri noi, dar cel mai mult vrei sa-i uimesti pe cei care te subestimeaza.