Ghicitul in carti: Cum imparti cartile?


Inainte de a imparti cartile si de a le aseza pentru a le citi acestea trebuie foarte bine amestecate, iar in tot acest timp trebuie sa te gandesti in permanenta la problema sau intrebarea la care vrei sa obtii un raspuns. Dupa care va trebui sa asezi cartile intr-o anumita ordine in fata ta. In randurile de mai jos veti intalni cateva moduri in care puteti citi cartile si pentru a va fi mai usor trebuie sa retineti unele caracteristici si semnificatii generale ale lor precum:

Inima - Apa (prietenie, dragoste, fericire);
Romb - Pamant (cariera si bani);
Trefla - Foc (afaceri, ambitie, reusite);
Frunza - Aer (barfa, provocare, mesaj, suparari).

- cand vrei sa obtii un raspuns rapid la o intrebare sau problema, aseaza toate cartile in fata ta in forma unui arc apoi usor plimbi palma deasupra lor, in momentul in care iti simti palma ca devine mai grea deasupra unei anumite carti te opresti si citesti cartea.

- o alta modalitatea este tragerea celor trei carti ale destinului, prima carte trasa reprezinta trecutul, a doua prezentul, a treia viitorul. Cand alegi cele trei carti acestea nu se mai aseaza in forma unui arc ci se pun intr-un bol din care extragi fiecare carte pe rand.

- atunci cand faci o citire mai generala, de exemplu nu numai cu privire la o anumita problema ci la intreaga perioada in care te afli, imparte cartile in 5 arcuri, in mod egal. Din fiecare grupa trage cate trei carti pentru una din aceste categorii: "Tu", "Familia ta", "Prietenii tai".

Citirea cartilor depinde in mare parte si de karma pe care o ai tu si de gradul de sensibilite pe care il detii sau mai bine-zis acel simt care te face sa stii lucruri fara sa-ti dai seama cum este posibil asa ceva. Atunci cand citesti pentru altcineva cartile trebuie alese de persoana respectiva si daca iti este o persoana apropiata incearca sa fii cat mai obiectiv si nu te lasa influentat de ceea ce stii deja despre viata sau situatia data.