Legile lui Murphy si astrele


Desi majoritatea dintre legile lui Murphy ar fi caracterizate ca rautacioase, pesimiste ori pline de viclenie acestea intotdeauna isi gasesc adepti care le considera corecte pentru viata de zi cu zi.
Berbec: Nu incerca sa te impui sau sa convingi prin manipulare pentru a face o situatie sa mearga. Foloseste direct forta fara sa mai pierzi timpul.
Taur: Daca iti bati capul cu o anumita problema la care nu gasesti solutia, paseaz-o unui puturos, sigur va gasi calea cea mai usoara de a o rezolva.
Gemeni: Toti credem in anumite principii, in anumite reguli si legi (fie ele sociale, morale sau de drept)...eu insa cred ca ar trebui sa fie data o lege prin care in fiecare seara trebuie servita macar o doza de bere.
Rac: Cand doresti cu adevarat sa rezolvi o problema este tare bine sa stii dinainte solutia.
Leu: Daca vrei sa amani o situatie, un raspuns, un proiect cat mai mult timp, atunci un manager va gasi solutia.
Fecioara: Desi stii ca exista un raspuns, o solutie la problemele ce te macina, atunci cand ai ceea mai mare nevoie de ea, nu o gasesti.
Balanta: Daca esti onest, respectul este unul dintre cele mai importante principii din viata ta pentru a obtine succesul. Atunci fa total opusul si o sa obtii succesul dorit.
Scorpion: Nu crede in minuni sau in noroc, dar sprijina-te pe ele.
Sagetator: Daca incerci sa vorbesti cat mai logic si mai corect pentru ca toate persoanele ce te asculta sa te poata intelege fii sigur ca unul dintre ei va intelege total gresit ceea ce vrei tu sa spui.
Capricorn: Cand cauti loialitate, apeleaza la un caine.
Varsator: Monogamia nu se mosteneste pe cale genetica.
Pesti: Cel ce este ateu este ca un delfin pe uscat.