Ea este iubita lui «Bănel»




“Bănel”, de la Mondenii, are, de puţină vreme, o prietenă manechin. Actorul Mihai Bendeac se iubeşte de aproape trei săptămâni cu superba brunetă Georgiana Ioniţă, sora altor fotomodele foarte cunoscute, Oana şi Elena Ioniţă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Prima TV şi, chiar dacă nu a trecut prea mult timp de când sunt împreună, “Bănel” a prezentat- o deja părinţilor.Actorul Mihai Bendeac (26 ani), interpretul lui Bănel Nicoliţă în serialul de comedie “Mondenii”, s-a cuplat cu manechinul Georgiana Ioniţă (21 ani), sora celebrelor Oana şi Elena Ioniţă.
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape trei luni pe platourile de filmare ale emisiunii “Vedete în figuri” de la Prima TV, unde Georgiana “lucra” ca salvamar. Mihai nu a îndrăznit însă “să-i ceară prietenia” imediat ce s-au văzut, ci abia după două luni de tatonări.
După această perioadă, şi-au dat seama că sunt suflete-pereche şi astfel relaţia de amiciţie s-a transformat într- una de dragoste, “frumoasă şi sinceră”, după cum ne-au povestit surse din apropierea cuplului.
S-au cunoscut acum trei luni
“E adevărat. Suntem împreună de trei săptămâni şi avem o relaţie cât se poate de normală. Suntem doi tineri îndrăgostiţi unul de altul şi de timpul pe care- l petrecem împreună”, a declarat, Georgiana.
Şi pentru că povestea lor de dragoste pare una destul de serioasă, “Bănel” le-a prezentat-o deja părinţilor pe noua iubită, iar surse din apropierea “mondenului” Bendeac susţin că aceştia o adoră pe Georgiana.
Deşi secretos cu viaţa personală, Bendeac mai face din când în când câte o mărturisire pe blogul său. Aşa s-a întâmplat şi pe 2 martie, când le-a relatat fanilor săi internauţi despre păţania de la Mănăstirea Cernica, unde a fost însoţit de G. (iubita lui, Georgiana, n.r.) şi unde a fost la un pas să se certe cu feţele bisericeşti pentru simplul fapt că îşi ţinea prietena de braţ în Lăcaşul Sfânt, lucru ce i-a deranjat pe preoţi.
Cine e Georgiana Ioniţă?
Georgiana este manechin de la vârsta de 18 ani. Datorită formelor ei apetisante tânăra a fost solicitată în special în prezentările de lenjerie intimă, de branduri precum I.D. Sarrieri sau Dreamgirl România. În afară de modelling, Georgiana este pasionată şi de film şi ar acceptat cu drag un rol într-o telenovelă, însă doar în România, întrucât le-a povestit apropiaţilor că nu ar putea să se mute, fie şi temporar, într-o altă ţară