Vezi cum arată maşinile de colecţie ale soţului Nadiei Comăneci



Un Chevrolet fabricat în 1937 şi un Cadillac din 1958. Acestea sunt cele două maşini de valoare pe care soţul Nadiei Comăneci, fostul campion olimpic la gimnastică Bart Conner, le are acasă, în Norman. Dacă prima se află chiar în incinta impunătorului office amplasat lângă Academia de Gimnastică “Bart Conner”, Cadillac- ul este ţinut în garajul vilei de protocol pe care cei doi foşti mari campioni o au în oraş.

Bart Conner are cu ce se mândri în materie de maşini. Cele două turisme de epocă - unul marca Chevrolet (fabricat în 1937) şi altul Cadillac, al cărui an de fabricaţie este 1958 - sunt bijuteriile pe care, din când în când, soţul Nadiei le conduce cu multă plăcere pe autostrăzile spaţioase din Oklahoma, şi nu numai.

A prins şi 220 km/h

Chevrolet- ul de culoare neagră are inscripţionat pe una dintre portiere 75, acelaşi număr cu care Bart a concurat pe vremea când era gimnast. “În perioada în care participams la raliuri, prindeam cu Chevrolet-ul chiar şi 220 de km/h. Evident că am dotat maşina cu un motor puternic pentru a putea atinge o astfel de performanţă în materie de viteză”, a explicat Bart Conner pentru Libertatea.

În privinţa Cadillac- ului, fostul campion olimpic american spune că ori de câte ori iese cu el pe stradă atrage imediat privirile tuturor. “Este o maşină impunătoare, foarte puternică şi care, deşi este fabricată în 1958, pot spune că se comportă excelent, în special la drum lung”, a menţionat soţul Nadiei Comăneci.

Chiar dacă are şi un Ferrari, la care ţine foarte mult, pentru siguranţa fiului său Dylan Paul, care are numai doi ani şi jumătate, Bart preferă să conducă un autovehicul de teren de tip amer ican. “Este o maşină spaţioasă, iar cel mic are locul lui în spate, unde poate urmări în linişte dvd-uri cu desene animate”,