Ghiceste-ti partenerul in functie de cartile de joc


Daca vrei sa-ti cunosti partenerul mai bine insa nu vrei sa-i arati acest lucru si nici nu doresti sa pui tot felul de intrebari iscoditoare ce ar putea da de banuit, pune-l sa traga dintr-un pachet o carte de joc la alegere, poti chiar sa i le dai in mana si sa il rogi sa o aleaga pe cea care considera el ca i se potriveste.

Ce spun cartile:

Cupa: Partenerul de cupa este un afectiv. Se lasa mai degraba condus de inima decat de minte. Emotiile si sentimentele joaca un rol important in viata sa. Este pasional si ii place sa impartaseasca fericirea si optimismul sau cu toti cei din jur, este generos si are o inima deschisa, uneori se lasa condus de mandrie si ambitie insa furia lui se topeste la fel de repede cum a aparut.

Caro: Partenerul caro manifesta o puternica dominanta cerebrala. El pune mintea si ratiunea pe primul loc. Analizeaza fiecare situatie inainte de a actiona. Este ordonat si ii place sa fie informat, sintetizeaza pe scurt fiecare eveniment ramanand doar cu cateva idei utile, ce sunt de interes personal, uneori pare rece si ii place sa arate celorlalti faptul ca el stie lucruri la care ei nici macar nu s-au gandit.

Trefla: Este un partener istet, nu ii lasa sa-i alunce sansele printre degete, cum apare vreo oportunitate atunci acesta va profita de ea, fara sa se gandeasca de doua ori. Considera ca viata merita traita la maxim si nu trebuie sa te impotmolesti intr-un singur loc; daca nu vezi multe nu traiesti, daca nu simti atunci ce rost mai are sa traiesti. Ii place sa iubeasca si sa se simta iubit.

Pica: Este un strateg si un luptator. Nu se da batut cu una cu doua din fata nici unei provocari. Este in stare sa-si apere partenera si cu propria lui viata. Desi nu este o persoana pe care o poti citi usor si care nu spune prea mult acesta simte la fel de intens sentimentele ca magma dintr-un vulcan insa prefera sa fie rezervat si sa spuna totul doar printr-un sarut sau o imbratisare sau prin simplul fapt ca el este acolo langa tine tinandu-te de mana atunci cand treci prin cel mai greu moment.